Sari la conținut

Cum sa fi corect in viata, sau mai bine scris, despre cum poti sa inseli increderea unei persoane care te apreciaza, dar pentru care consideri ca nu merita respect. Cu aceste randuri am sa incep acest articol, deoarece in viata, mereu gasesti persoane (sau te gasesc ele) care-ti tradeaza increderea si mai mult de atat, incearca sa te copieze. Nu am sa insirui tot felul de vorbe, doar am sa fac un rezumat la cele intamplate nu de curand (in 2015).

Am avut un moderator pe forum (nu am sa-i dau numele, fiindca pentru mine acum, este un oarecare), care se pare ca a dorit sa paraseasca comunitatea pe care am fondat-o si pe care o administrez , printr-un mod prin care dorea sa lase in urma ceva ce avea sa duca la discutii neprincipiale intre mine si un alt moderator. Dovada stau mesajele trimise in privat.

Motivul invocat de catre el, ar fi fost ca nu se regaseste in aceasta comunitate de rulotisti, comunitate in care culmea, s-a putut regasi mai mult de doi ani.ascratch
Ce se intelege!!?
Se intelege faptul ca nu a stiut cum sa se desparta de cineva care nu l-a tradat asa cum a facut-o el si incercarea sa de a gasi motive intemeiate (ar zice el), care pentru mine nici nu sunt de luat in seama!

La inceput, in dimineata zilei respective a postarii sale cum ca vrea sa ne paraseasca, am incercat sa discut cu el telefonic, sa-l conving sa se mai gandeasca la pasul pe care doreste sa-l faca. Nu a dorit sa-mi zica adevaratul si realul motiv pentru care doreste sa plece din forum, invocand alte discutii si evitand faptul ca si-a creat un forum, lucru pe care l-am descoperit in aceeasi zi.

Multi au inteles ca supararea mea este ca si-a facut forum. Nici vorba!
Poate sa faca 5 si el si altii, nu ma deranjeaza, fiindca mi-a placut si-mi place concurenta, iar din toate acestea, au de castigat rulotistii.


Dar, ca sa nu fi sincer, sa tradezi o persoana care a avut incredere in tine, te-a promovat moderator, iar tu sa incerci sa „bagi nuia printre gard” (cum spune o vorba romaneasca), sa-i inseli increderea si respectul pe care ti l-a afisat, nu cred ca poate fi corect!

Cum sa fi corect in viata

Si culmea culmilor, din toate cuvintele existente in limba romana, nu a gasit alt titlu la forumul lui, decat „despre rulote”, titlul acestui blog. Bravos! Oare, in momentul de fata, cine este de condamnat?!119

Dar, cum scriam si la inceputul acestui articol, este cam greu sa fi corect in viata, iar daca se poate, copieaza ce face altul, ca doar este mult mai usor, decat sa-ti pui mintea la contributie.
Rusine!

Articol reactualizat in 2023!

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Cum sa fi corect in viata”

  1. Wow! Acest articol mi-a deschis ochii si mi-a amintit ce importanta este onestitatea atunci cand interaciuneaza cu persoanele care iti ofera respect si incredere. Am invatat foarte multe de la povestea pe care ai impartasit-o cu noi!
    Iti multumesc pentru curajul si motivatia de a ne impartasi aceste ganduri. Sa ai intotdeauna in minte ca respectul si onestitatea sunt esentiale pentru a fi corect in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact