Date tehnice rulote-masini

Date tehnice rulote-masini, un site din Olanda, ce ofera multe date tehnice si nu numai, despre orice autovehicul inmatriculat acolo, adica despre orice date tehnice pentru rulote, masini, remorci, etc.

Stiam de ceva vreme acest site, dar am zis sa-l fac cunoscut, deoarece consider ca sunt multi cei care doresc sa afle cat mai multe detalii despre oricare autovehicul, rulota, remorca, inmatriculat(a) in Olanda, fara a mai da telefoane, sau a face deplasarea, pentru a descoperii orice detaliu sau caracteristici.
Cand scriu astea, ma refer la acele persoane care se ocupa de achizitionarea de „afara” a oricarui autovehicul si poate reusesc sa le usurez activitatea si mai ales costurile.

In ce constau aceste detalii?
Se pot descoperii data primei inmatriculari, capacitate motor, norma euro, cai putere, CO2 ( destul de important atunci cand exista calcularea taxei), consum, greutate (daca este rulota sau remorca) si multe altele, pe care fiecare este interesat sa le afle.
Serviciu Gratuit

Date tehnice rulote-masini

P.S. pentru cei care nu se descurca pe acest site, adaugati datele numarului de inmatriculare in spatiul rezervat numarului si dati Enter din tastatura.
Pe orice site de anunturi cu vanzari auto din Olanda, veti descoperii in imaginile postate, numarul de inmatriculare al fiecarui autovehicul expus la vanzare.

Si inca ceva….
Multi „amici” considera ca nu este bine sa postez asa ceva, adica de ce sa fac publica aceasta adresa, mai ales ca exista o oarecare concurenta in „sportul” asta de vanzari auto.
Cu alte cuvinte, sa nu fac public acest site, site ce indruma pe multi dintre cei care se ocupa cu vanzarile auto.
Eu nu gandesc asa si doresc sa existe transparenta in tot cea ce face fiecare, cu toate ca in opinia mea,  sunt rare astfel de caractere in ziua de astazi, cand toti se gandesc numai la bani si dau deoparte „locul de buna ziua”.
Date tehnice rulote-masini 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.