Sari la conținut

Date tehnice rulote-masini, un site din Olanda, ce ofera multe date tehnice si nu numai, despre orice autovehicul inmatriculat in aceasta tara, adica despre orice date tehnice pentru rulote, masini, remorci, etc. Stiam de ceva vreme acest site, dar am zis sa-l fac cunoscut, deoarece consider ca sunt multi cei care doresc sa afle cat mai multe detalii despre oricare autovehicul, rulota, remorca, inmatriculat(a) in Olanda, fara a mai da telefoane, sau a face deplasarea, pentru a descoperii orice detaliu sau caracteristici.

Cand scriu astea, ma refer la acele persoane care se ocupa de achizitionarea din Olanda a oricarui autovehicul si poate reusesc sa le usurez activitatea si mai ales costurile.

In ce constau aceste detalii?
Se pot descoperii data primei inmatriculari, capacitate motor, norma euro, cai putere, CO2 ( destul de important atunci cand exista calcularea taxei), consum, greutate (daca este rulota sau remorca) si multe altele, pe care fiecare este interesat sa le afle.
Serviciu Gratuit

Date tehnice rulote-masini

Pentru cei care nu se descurca pe acest site, adaugati datele numarului de inmatriculare in spatiul rezervat numarului si dat click pe „controleer”.. Pe orice site de anunturi cu vanzari auto din Olanda, in imaginile postate in anunt, se poate descoperii numarul de inmatriculare al fiecarui autovehicul expus la vanzare.

Si inca ceva….
Multi „amici” considera ca nu este bine sa postez asa ceva, adica de ce sa fac publica aceasta adresa, mai ales ca exista o oarecare concurenta in „sportul” asta de vanzari auto. Cu alte cuvinte, sa nu fac public acest site, site ce indruma pe multi dintre cei care se ocupa cu vanzarile auto.


Eu nu gandesc asa si doresc sa existe transparenta in tot cea ce face fiecare, cu toate ca in opinia mea,  sunt rare astfel de caractere in ziua de astazi, cand toti se gandesc numai la bani si dau deoparte „locul de buna ziua”.

Update
Am actualizat acest articol in 2023, deoarece adresa cu link-ul din 2014 nu a mai fost actuala si a fost nevoie sa fac modificarie necesare. Click pe imagine si se ajunge acolo unde se afla detaliile afisate in acest articol.
Date tehnice rulote-masini

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *