Sari la conținut

De ce GPL, mai ales că răspunsul la această întrebare a fost relativ simplu – este vorba despre costuri. GPL este un combustibil care poate fi achiziționat la jumătate din prețul benzinei sau motorinei. Costul parcurgerii a 100 km cu un autoturism dotat cu instalatie GPL este cu 45% mai mic decat cu benzină. În plus, aspectul ecologic – o mașină cu GPL este mult mai puțin nocivă pentru mediu decât una pe benzină.

De mulți ani oamenii caută modalități de a-și face viața mai ușoară. Cheltuielile tot mai mari legate de creșterea costului vieții au arătat cat de important este economisirea: ne simțim în siguranță pentru că în cazul unor accidente de tot felul suntem pregătiți financiar să le facem față. Rămâne întrebarea cum să facem eficient acest lucru într-o eră care poate fi numită „totul devine mai scump”?

De ce GPL

Sistemul GPL ne iese în întâmpinare. Denumirea formată din 2 cuvinte, care, în ciuda faptului că sună destul de comun, ​​înseamnă totuși foarte mult pentru utilizatorii de vehicule și portofelele lor. Deci, ce este Gaz-ul Auto? Reprezintă viitoarea ta vacanță, este sentimentul tău de siguranță pentru viitor, este modalitatea ta de a reduce cheltuielile zilnice, inevitabile și, mai ales, Auto Gaz este o modalitate sigură de economisire!

Toată lumea a auzit despre smogul omniprezent. Unii râd de asta și nu acordă atenție subiectului. Alții trag semnalul de alarmă și descriu enormitatea efectelor nocive ale aerului poluat. Adevărul este că mediul nostru nu se află în cea mai bună formă, și dacă nu se va schimba nimic, situația se va agrava. Ce putem face în privința asta? Iată, ca din nou Gaz-ul Auto ne întinde o mână de ajutor. Datorită instalațiilor GPL, mașinile noastre emit mai puține gaze cu efect de seră (dioxid de carbon și oxizi de azot) decât cele alimentate cu combustibil convențional.

Ținând cont de creșterea restricțiilor guvernamentale și ale UE legate de emisiile de eșapament, instalația de gaz auto se află pe locul I în ceea ce privește posibilele soluții care îndeplinesc toate cerințele.
De ce GPL


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact