Sari la conținut

Deplasare spre Olanda-tara rulotelor, un articol din blog prin care doresc sa relatez motivul si satisfactia acestei deplasari facute in aceasta perioada. Am adus la comanda zilele acestea o rulota marca Sterckeman, la rugamintile unui bun amic roman ce locuieste in Olanda, langa Amsterdam si care este de loc din apropriere de Craiova.

Nu are mare importanta numele sau locul unde locuieste amicul meu, sau modelul de rulota adus, dar vreau sa scriu ca aceasta ocazie mi-a oferit sansa sa vizitez o alta reprezentanta de rulote Hobby, unde am descoperit cateva modele noi si second, care mi-au bucurat ochii si mi-au cimentat convingerea ca aceasta marca rulota merita atentie.

O alta satisfactie la deplasare spre Olanda-tara rulotelor, a fost acea ca tot acest drum l-am parcurs avand ca pasager si ca „interlocutor”, un bun var de-al meu care este si el fan rulote Hobby. A realizat cateva imagini pe parcursul traseului si care mi-a facut ca drumul sa para mai mult mai scurt prin conversatiile avute.

Datorita timpului avut la dispozitie, ne-am facut timp si am vizitat o reprezentanta de rulote, unde ne-am imbogatit cunostintele si unde am pozat mai multe modele de rulote Hobby (chiar am facut si cateva selfi-uri, reusite sau nu), poze pe care le postez aici pe blog. Incerc sa postez imaginile in ordine, mai exact din exterior si cu interiorul fiecarui model de rulota vizitat si din interiorul caruia am intrat.

Deplasare spre Olanda-tara rulotelor

Cam atat despre acest articol Deplasare spre Olanda-tara rulotelor, si sper sa mai vizitam aceste locuri ca doar ne face placere, nu!


Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Deplasare spre Olanda-tara rulotelor Deplasare spre Olanda-tara rulotelorDeplasare spre Olanda-tara rulotelorDeplasare spre Olanda-tara rulotelorrulota_hobby-interiorrulota-hobby-excelent-pretrulota-hobby-de-luxerulota_hobby-de-luxerulota-hobby_de-luxerulota-hobby-de-luxe-pretrulota-hobby-prestigerulota-hobby-prestige-interiorrulota-hobby-prestige-dormitorrulota-hobby-prestige-pretselfie-rulote

Si cateva imagini din traseul parcurs pe teritoriului olandez

prin_olandaolandacanalcanal_olanda

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact