Sari la conținut

Despre blogul meu, o postare in care pur si simplu incerc sa descriu scopul si menirea acestuia si care, bineinteles sa fie accesibil oricarei persoane. Habar n-aveam inainte despre internet, dar mai ales despre bloguri si iata ca am ajuns acum, la anii mei, sa pot scrie si sa pot impartasi si la altii despre activitatea mea.

Despre rulote, este un blog cu caracter pur si simlu informativ, in care doresc sa adaug articole interesante si utile despre rulote sau prezentari de rulote, cateva anunturi cu vanzari, despre itinerariile mele prin tari straine si care poate sa fie bineinteles accesat si urmarit destul de usor.
De asemenea, acest blog este o modalitate de prezentare a catorva dintre peripetiile sau evenimentele avute loc in deplasarile mele.

Am scris primele posturi de-a lungul a cateva luni, incepand din primele luni ale anului trecut, 2013.
Unele nu mai sunt de actualitate, dar le-am lasat postate, pentru ca acei care rasfoiesc blogul, sa poate afla ce si cum despre mine.
Sper ca prin acest blog, sa pot raspunde tuturor celor care doresc cat mai multe informatii despre cumpararea (sau achizitionarea, cum spun unii) si intretinerea unei rulote si sa adaug mereu sfaturi despre cum sa faca pentru a nu regreta mai tarziu.

Despre Blogul meu

Daca se doreste trimiterea unui mesaj in afara subiectelor discutate pe blog, se poate accesa pagina de Contact , restul comentariilor fiind asteptate in postarile respective din blog.
Multumesc!

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote. Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Despre Blogul meu

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact