Sari la conținut

Despre mine


Despre mine, doar cateva randuri cred ca sunt de ajuns: toti ma stiu cu numele de Viorel Chelu, sunt nascut, crescut, educat in Craiova (oras la care tin enorm de mult si cu care ma mandresc oriunde in lume).

Mereu am considerat ca in viata conteaza sa fi corect si mai ales parolist, nu mi-a placut si nu-mi place minciuna. Am incercat si incerc mereu sa-mi las ” loc de buna ziua” si sa nu ma lacomesc la bani.
Am fost educat sa respect, sa am bun simt si sa pretuiesc persoana de langa mine.

Nu pot fi indiferent la problemele altora, ma preocupa starea de moment, dar si observ mai mereu ca sunt multi acei care sunt indiferenti si lasa viata sa vina spre ei, fara a misca un deget, sau fara a incerca sa incerce sa realizeze ceva. Dar aceasta este problema fiecaruia in parte!
Intotdeauna am considerat ca fiind o persoana corecta si parolista, lumea din jurul tau trebuie sa te interpreteze ca pe unul in care poate avea incredere si in care isi poate pune sperante de ajutor.

Despre mine

Despre activitatea mea profesionala, pot scrie ca am lucrat peste 29 de ani la o unitate service auto in Craiova, fiind mai mereu in contact cu lumea si mai ales cu domeniul auto.

De ce am creat acest blog?
Am simtit nevoia sa impartasesc si altora din experienta mea referitoare la rulote, despre drumurile mele in „afara” , cu precadere din/spre Olanda si sa fac acest domeniu cat mai cunoscut prin prezentare de diferite modele de rulote si sfaturi, atat cat eu cunosc.
Cu siguranta se pot trage multe concluzii din articolele prezentate in acest blog, avand in vedere drumurile parcurse si evenimentele care le traiesc de fiecare data.

Toate bune tuturor!
despre-minedespre mineViorel C.

4 comentarii la „Despre mine”

 1. Bună seara !
  Am găsit în Germania lângă Frankfurt o rulotă Fendt Safir 470 TFB din 2002, cu mouver, cort si suport biciclete.
  Era trecuta la 9990 euro, am reușit să o negociez la 8500 euro.
  Ce ma sfătuiți?
  Credeti ca este un preț bun?
  Mulțumesc!

  1. Buna ziua!
   Am aprobat comentariul, dar intretimp deja am raspuns prin mesajul primit si pe Whatsapp.

   P.S. am mentionat ca nu sunt in tara in aceasta perioada.
   Multumesc!

 2. Buna ziua,

  Asi avea nevoie de niste sfaturi pentru achizitia unei rulote noi cu MMA cel mult 1300 kg pentru 2 persoane, de calitate.
  Ma puteti ajuta?

  Multumesc,
  Roland Racasan – Pitesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact