Despre mine

Despre mine, doar cateva randuri cred ca sunt de ajuns: toti ma stiu cu numele de Viorel Chelu, sunt nascut, crescut, educat in Craiova (un oras la care tin enorm de mult si cu care ma mandresc oriunde in lume).
Mereu am considerat ca in viata conteaza sa fi corect si mai ales parolist, nu mi-a placut si nu-mi place minciuna. Am incercat si incerc mereu sa-mi las ” loc de buna ziua” si sa nu ma lacomesc la bani.
Am fost educat sa respect, sa am bun simt si sa pretuiesc persoana de langa mine.

Nu pot fi indiferent la problemele altora, ma preocupa starea de moment, dar si observ mai mereu ca sunt multi acei care sunt indiferenti si lasa viata sa vina spre ei, fara a misca un deget, sau fara a incerca sa incerce sa realizeze ceva. Dar aceasta este problema fiecaruia in parte.
Intotdeauna am considerat ca fiind o persoana corecta si parolista, lumea din jurul tau trebuie sa te interpreteze ca pe unul in care poate avea incredere si in care isi poate pune sperante de ajutor.

Despre activitatea mea profesionala, pot scrie ca am lucrat 27 de ani la o unitate service auto in Craiova, fiind mai mereu in contact cu lumea si mai ales cu domeniul auto.

De ce am creat acest blog?
Am simtit nevoia sa impartasesc si altora din experienta mea referitoare la rulote, despre drumurile mele in „afara” , cu precadere din/spre Olanda si sa fac acest domeniu cat mai cunoscut prin prezentare de diferite modele de rulote si sfaturi atat cat cunosc.
Cu siguranta se pot trage multe concluzii din articolele prezentate in acest blog, avand in vedere drumurile parcurse si evenimentele care le-am trait.

Toate bune tuturor!

despre-mine
despre mine

 

Daca consideri interesant, distribuie....

7 Raspunsuri la articolul "Despre mine"

 1. Viorel C.   19 aprilie 2014 at 18:04

  Multumesc si ma bucur ca m-a descoperit un oltean de-al meu!
  Te salut si eu!
  Numai bine!

  Răspunde
 2. Sarcasticu   19 aprilie 2014 at 17:48

  Bine ai venit și bine te-am găsit în blogosferă, Viorel.

  Se pare că pe zi ce trece, în blogosfera românească, apar zeci de lucruri interesante, cum ar fi și blogul tău. Felicitări și salutări din partea unui oltean educat și crescut în Craiova. 😀

  Răspunde
 3. Viorel C.   25 decembrie 2014 at 20:25

  In primul rand, multumesc pentru felicitari!
  Despre articolele ce fac referire la aceasta nisa „despre rulote”, nu sunt un mare scriitor, dar doresc ca majoritatea postarile din blog, sa multumeasca si sa incante pe aceia care doresc sa afle cat mai multe despre modele de rulote si nu numai.
  Numai bine!

  Răspunde
 4. Laurmarketing   25 decembrie 2014 at 19:04

  Foarte interesant domeniu.
  Ma tot gandesc la domeniul acesta din 2000.
  Cred ca merita promovat.O sa studiez cu atentie blogul dv.
  Felicitari!

  Răspunde
 5. Viorel C.   3 iulie 2017 at 17:23

  Multumesc mult!

  Răspunde
 6. florin gam   10 februarie 2018 at 7:45

  Felicitari si multumesc pentru ce am citit…

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.