Despre model rulota Knaus

Despre model rulota Knaus am incercat sa mai scriu cate ceva in blog si anume despre modelul Knaus-Tabbert Eurostar si Knaus Tabbert.

Dar iata ca am descoperit si modelul Knaus Lifestyle 550 LK, un model de rulota pentru anul 2015, aparut deja pe piata.
Cu o caroserie nu chiar asa de lunga, de doar 5,54 m (fara protap) si o greutate proprie de 1300 kg (MMA 1500), aceasta rulota asigura un spatiu mai mult decat suficient, pentru patru persoane.
Spre deosebire de celelalte modele din gama sa, acest model se evidentiaza cu acele ferestre pe vertical, personal nu am mai intalnit si cu un bar culisabil, pentru bauturi, existent in spatiul rezervat bucatariei.

Ce nu cred ca este in regula, este faptul ca lipsesc barile de protectie la acele paturi supraetajate,  destinate copiilor.
In rest, dotarile existente nu ies cu nimic in evidenta, poate acele doua scaune suplimentare din bucatarie, nemaintalnite la alte tipuri de rulote.

Pretul de pornire de nou pentru un astfel de model, este de 19.300 euro, iar cel second, fiindca, ca orice lucru aparut nou pe piata, deja apare si la vanzare, poate incepe de la 18.000 euro.
Am descoperit deja cateva modele oferite la vanzare pe site-urile de specialitate.
Iata bineinteles, cateva imagini de pe siteul oficial knaus.de si un videoclip de pe youtube.

rulota-knaus-exterior

rulota-knaus-living

rulota-knaus-dormitor

rulota-knaus-interior

rulota-knaus-bucataria

rulota-knaus-bar

rulota-knaus_baia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.