Sari la conținut

Despre model rulota Knaus am incercat sa mai scriu cate ceva in blog si anume despre modelul Knaus-Tabbert Eurostar si Knaus Tabbert. Dar iata ca am descoperit si modelul Knaus Lifestyle 550 LK, un model de rulota pentru anul 2015, aparut deja pe piata.

Cu o caroserie nu chiar asa de lunga, de doar 5,54 m (fara protap) si o greutate proprie de 1300 kg (MMA 1500), aceasta rulota asigura un spatiu mai mult decat suficient, pentru patru persoane. Spre deosebire de celelalte modele din gama sa, acest model se evidentiaza cu acele ferestre pe vertical, personal nu am mai intalnit si cu un bar culisabil, pentru bauturi, existent in spatiul rezervat bucatariei.

Ce nu cred ca este in regula, este faptul ca lipsesc barile de protectie la acele paturi supraetajate,  destinate copiilor.
In rest, dotarile existente nu ies cu nimic in evidenta, poate acele doua scaune suplimentare din bucatarie, nemaintalnite la alte tipuri de rulote.

Despre model rulota Knaus

Pretul de pornire de nou pentru un astfel de model, este de 19.300 euro, iar cel second, fiindca, ca orice lucru aparut nou pe piata, deja apare si la vanzare, poate incepe de la 18.000 euro. Am descoperit deja cateva modele oferite la vanzare pe site-urile de specialitate.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Iata bineinteles, cateva imagini de pe siteul oficial knaus.de si un videoclip de pe youtube.
Despre model rulota Knausrulota-knaus-livingrulota-knaus-dormitorrulota-knaus-interiorrulota knaus bucatariarulota knaus barrulota-knaus_baia

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact