Sari la conținut

Despre o alta deplasare catre Olanda, inclusa in postarile mele pe blogrulote continua, astazi dorind sa scriu cateva randuri despre o alta deplasare facuta. Asa ca, m-am deplasat impreuna cu trei amici ce doreau sa cumpere masini si doi dintre ei chiar si cate o rulota, avand tot drumul la dispozitie sa vorbim despre acest aspect.

Nu am rezolvat asa cum credeam, adica sa cumparam masinile in aceasi zi, datorita faptului ca incepand cu anul acesta, masinile ce se vand la export, trebuie sa aiba un card de indentificare.
Discutiile avute cu cei din gara localitatii Amersfoort (probabil nu toti stiu ca actele auto de export in Olanda se fac si la oficiile Western Union din gari), nu au dus la nici un final.
gara-Amersfoort
Despre o alta deplasare catre Olanda
Cum unii dintre cei gasiti, de unde sa cumparam masinile, nu aveau inca acest card, am fost nevoiti sa rezolvam aceasta problema a doua zi. Una dintre masini am achizitionat-o de la un parc auto din Amersfoort, un parc auto destul de mare si cu preturi negociabile.
parc-auto-amerfoort
O cunostinta a mea din Olanda, a fost cea care ne-a facut acele acte de export si fara acel card.

Despre o alta deplasare catre Olanda

Am reusit sa achizitionam si rulotele dorite, dupa care eu am ramas sa vizitez un magazin care il descoperisem doar pe net si la care nu ajunsesem.
Astfel am ajuns in localitatea Winterswijk, la un magazin cu specific de camping, corturi si despre rulote, unde, poate nu ma vor crede multi, pur si simplu m-am ratacit in interiorul lui, fiind foarte mare si cu multe saloane de prezentari de articole.
locatiePrintre toate acele spatii cu tot felul de modele de articole pentru camping, vesela, echipamente, corturi si obiecte necesare, am descoperit bineinteles si saloane de prezentari de rulote.
salon_rulotesalon-ruloteCred ca multi isi imagineaza cata frumusete poate exista acolo unde iti poti „clatii” ochii cu asemenea bijuterii.
Eu am petrecut pur si simplu o ora si jumatate printre tot felul de modele, insa am incercat sa scurtez vizita, fiindca trebuia sa ajung sa iau rulota pe care deja o platisem, dar pe care inca nu o luasem si nu doream ca acea persoana, care ma stie parolist, sa-si schimbe impresia. Oricum, la acest magazin o sa revin cu prima ocazie a deplasarii catre Olanda si sper sa am suficient timp sa vizitez toate raionele magazinului.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact