Sari la conținut

Despre oglinzi suplimentare rulota, modele in prelungirea oglinzilor autovehicul, fiind cele care ajuta la o deplasarea cu rulota in trafic. Ele nu sunt obligatorii intotdeauna, dar ce nu se cunoaste este faptul ca ele sunt obligatorii atunci cand rulota depaseste latimea vehiculului care tracteaza.

Pentru a stabili daca este necesar sau nu folosirea de oglinzi suplimentare, se procedeaza in felul urmator: se deschid ambele geamuri din fata ale vehiculului, se masoara distanta dintre punctele exterioare ale oglinzilor, iar daca aceasta distanta este mai mica decat latimea rulotei, atunci oglinzile suplimentare sunt neaparat necesare.

Din propria experienta, pot scrie ca eu folosesc in permanenta aceste oglinzi, mai ales ca amenzile pe care le poti lua „pe afara” sunt destul de consistente. Cineva spunea ca a primit amenda pe Germania ca nu avea oglinda suplimentara pe partea dreapta. A gandit ca nu este nevoie s-o mai ataseze masinii si pentru asta a primit 90 de euro amenda.

Cine a spus ca orice greseala costa, a avut mare dreptate. Eu unul incerc mereu sa fiu cat mai corect si sa nu existe mai mereu posibilitatea, sa gaseasca „cineva” motiv sa ma opreasca in trafic.

Despre oglinzi suplimentare rulota

Si inca ceva despre oglinzi suplimentare rulota. Trebuie sa se stie ca ele maresc intotdeauna unghiul de vizibilitate, un aspect extrem de util, chiar daca unii afirma ca sunt atasate doar de forma si le pun doar sa fie in conformitate cu legea.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote si sfaturi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Despre oglinzi suplimentare rulota
Daca consideri interesant acest articol, te astept cu un like pentru pagina de Facebook si distribuie prietenilor pentru o mai buna cunoastere.

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Despre oglinzi suplimentare rulota”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact