Sari la conținut

Despre ospitalitatea olandeza, articol in care doresc sa scriu cateva cuvinte despre primirea de o familie olandeza, lucru intalnit la o deplasare in Olanda. Si anume, am descoperit o familie pe care mai rar o intalnesti vreodata, totul incepand prin prezentarea si cunoasterea reciproca in momentul cand am ajuns sa achizitionez un autoturism Opel Zafira, pentru un amic ce a facut deplasarea impreuna cu mine si cu un prieten de-al sau.

Deci practic, am cunoscut aceasta familie  in acea zi, iar pe intreg parcursul discutiilor purtate, am ajuns sa fim invitati de catre dumnealor la masa de seara si chiar sa fim cazati. Toate acestea fara vreun cost suplimentar. Mare mi-a fost mirarea, deoarece, doar ne-am cunoscut in ziua respectiva, nu cu ceva timp inainte si nu realizez cum de au avut o asa incredere in noi. Ca sa te puna cineva la masa si sa te trateze in felul in care am fost tratati, mai rar intalnesti in viata!

Personal, am ramas profund impresionat de caracterul si ospitalitatea acestor persoane, iar cateva discutii purtate despre rulote si despre trai in general, ne-au facut pe toti sa descoperim cate ceva din viata fiecaruia. Aceasta familie de oameni simpli, detine printre altele si o rulota din anul 1999, trasa de o Skoda Octavia 1.6, cu care se deplaseaza in fiecare weekend la un camping care nu este mai departe de 40 km de casa lor.

Viata de rulotist, la cei 66 de ani, imi spunea Jess Versteeg (acesta este numele lui), este o mare satisfactie pentru intreaga sa familie, iar placerea de a gati in camping, este pe primul plan. Grupurile din camping care s-au format de-a lungul vremurilor, focul in jurul caruia stau la taclale, placerea de a trai in natura, sunt doar cateva din placerile lor de rulotisti.

Am discutat multe (limba engleza fiind cea care ne-a ajutat reciproc), pana seara tarziu, iar spre final, i-am inmanat doua stickere cu Forum Rulote si am ramas surprins de bucuria pe care i-am oferit-o cu aceasta ocazie. Pacat ca nu am avut mai multe la mine, cu aceasta ocazie avand posibilitatea sa fac mai multa reclama gratuita forumului.


Despre ospitalitatea olandeza

Iata si o imagine (si un sefie mai putin reusit) cu aceasta familie minunata si cu suflet mare si carora le-am promis ca voi posta un articol in acest blog al meu, fiindca sunt persoane care intradevar merita respectul meu si carora tin sa le multumesc si pe aceasta cale.
Tot respectul meu, Lia si Jess!

Acesta a fost articolul despre ospitalitatea olandeza.
Episod 9 | Ospitalitate olandezaEpisod 9 | Ospitalitate olandeza

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact