Sari la conținut

Despre rulota Adria, pot scrie ca are o experienta de peste 48 de ani, fabrica din orasul Novo Mesto, oras aflat in Slovenia, fiind una dintre cele mai moderne fabrici ce realizeaza modele de rulote si campere.
Realizand rulote si autorulote, firma Adria incearca sa satisfaca nevoile si preferintele tuturor celor care doresc sa achizitioneze, prin creare de noi modele ce vin sa concure mereu piata.

fabrica-adria
Eu personal nu am agreat si nu agreez modele ceva mai vechi ale acestui tip de rulota, pe considerentul caroseriei care mi s-a parut mereu mai grea decat celelalte modele de rulote, care practic aveau aceleasi caracteristici. Si nu m-am inselat.
Insa, ce scoate acum fabrica din Slovenia, ma lasa fara comentarii.

Despre rulota Adria

Iata modelele aparute incepand cu anul 2012.
Incep cu modelul rulota de lux Adria-Astella Glam Edition, model cu un design al interiorului tip hotelier, cu lemn furniruit si tapiterie din piele, diferit de cele mai multe modele de pe piata si care lasa fara grai multa lume.
Bucataria in forma de L, cu un aragaz cu trei arzatoare si un frigider de 190 l, apare distinctiv.

Adria Astella

Urmeaza modelul rulota Adria-Alpina, model de rulota pe doua axe si care nu cred ca este la indemana oricui.
Cu un mobilier lustruit, completat cu cateva elemente cromate, interiorul acestui model de rulota abunda cu multe leduri pentru iluminat. Ca o caracteristica ce iese in relief, este incalzirea prin podea, ce creaza un adevarat confort pe timpul rece.


adria-alpina
Un alt model este Adria-Adora, realizat, ca si celelalte modele, in diferite dimensiuni.

adria-adora

Mai exista modelele Altea si Aviva, dar vreau sa ma rezum la preferata mea Adria-Action.
De ce? Mi se pare un model unic, cu o tenta sportiva si un design dupa care intoarce multa lume capul in momentul cand o descopera pe traseu.

Cu o greutate proprie de 800 kg si 1000 kg total, acest model  unic, cu un farmerc aparte, mi se pare confortabil si mai ales practic.
Are o bucatarie destul de echipata cu cele necesare, spatiul interior destul de incapator si  o cabina de wc cu dush utilizabil.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

adria-rulota

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact