Despre rulota Bürstner Premio 550 TK

Despre rulota Bürstner Premio 550 TK se poate scrie in primul rand faptul ca este un model de rulota cu un interior destul de spatios si bine organizat.
Creat pentru o familie cu doi sau mai multi copii, acest model se pare ca a fost destul de bine gandit, deoarece amplasamentul spatiilor de recreere si pentru dormit, multumeste o intreaga familie.
Astfel, in partea frontala exista un pat fix, folosit in majoritatea cazurilor de catre parinti si un spatiu rezervat cabinei de baie, in zona de mijloc se afla o canapea creata pentru relaxare si care ofera o mare vizibilitate in zona bucatariei, iar in parte din spate a rulotei, se afla doua paturi supraetajate, disponibile pentru copii.

Toate acestea se datoreaza dimensiunilor rulotei care sunt specificate de fabricant si anume o lungime interioara de 550 cm si latimea de 250 cm, lungimea totala exterioara a caroseriei (cu protap), fiind de 748 cm.

La asemenea dimensiuni, nu pot scrie ca este o rulota ce se incadreaza in categoria rulotelor usoare, deoarece si greutatea este cea care justifica aceasta, 1120 kg (masa proprie) si 1300 kg, masa totala si astfel trebuie luat in calcul ca trebuie sa fie trasa de o masina destul de puternica.
Despre dotari, nu am descoperit nimic deosebit, toate cele existente, fiind caracteristice unui model fabricat incepand cu anul 2012. Ce pot adauga, insa, este faptul ca este un model mai rar si nu prea se gaseste pe piata de rulote.
Despre pret, pot scrie ca incepe de la 16800 euro (produs nou), iar second de la 13000 euro!
Iata si cateva imagini:premio-550-tkburstner-premio-living

pat-suprapus-burstner

dormitor-premio-burstner

bucatarie-premio-burstner

 

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.