Sari la conținut

Despre rulota Burstner Premio 550 TK se poate scrie in primul rand faptul ca este un model de rulota cu un interior destul de spatios si bine organizat. Creat pentru o familie cu doi sau mai multi copii, acest model se pare ca a fost destul de bine gandit, deoarece amplasamentul spatiilor de recreere si pentru dormit, multumeste o intreaga familie.

Astfel, in partea frontala exista un pat fix, folosit in majoritatea cazurilor de catre parinti si un spatiu rezervat cabinei de baie, in zona de mijloc se afla o canapea creata pentru relaxare si care ofera o mare vizibilitate in zona bucatariei, iar in parte din spate a rulotei, se afla doua paturi supraetajate, disponibile pentru copii. Toate acestea se datoreaza dimensiunilor rulotei care sunt specificate de fabricant si anume o lungime interioara de 550 cm si latimea de 250 cm, lungimea totala exterioara a caroseriei (cu protap), fiind de 748 cm.

La asemenea dimensiuni, nu pot scrie ca este o rulota ce se incadreaza in categoria rulotelor usoare, deoarece si greutatea este cea care justifica aceasta, 1120 kg (masa proprie) si 1300 kg, masa totala si astfel trebuie luat in calcul ca trebuie sa fie trasa de o masina destul de puternica.

Despre rulota Burstner Premio 550 TK

Despre dotari, nu am descoperit nimic deosebit, toate cele existente, fiind caracteristice unui model fabricat incepand cu anul 2012. Ce pot adauga, insa, este faptul ca este un model mai rar si nu prea se gaseste pe piata de rulote. Despre pret, pot scrie ca incepe de la 16800 euro (produs nou), iar second de la 13000 euro!

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
premio-550-tkburstner-premio-living
pat-suprapus-burstner
dormitor-premio-burstner
bucatarie-premio-burstner


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact