Sari la conținut

Despre rulota Burstner, fiindca am scris in blog despre cateva modele de rulote, dar iata ca a sosit vremea sa scriu cateva randuri si despre acest model. Conform celor scrise pe site-ul lor oficial, istoria rulotei Burstner a inceput de prin anul 1924, in atelierele de tamplarie si dulgherie ale unui german, pe nume Jakob Bürstner.

Nu incerc sa descriu intreaga activitate de-a lungul anilor referitoare la numarul de exemplare fabricate sau premiile optinute, aceasta se poate descoperi pe site, ci doresc sa prezint un model de rulota ce m-a atras atentia. Este vorba despre model rulota Averso Top 535 TL, al celor de la Burstner,  fabricat incepand cu anul 2013, care ofera un confort de lux celor care isi permit vacante ca nu pot fi la indemana oricui. Caracteristicile deosebit de cuprinzatoare din interiorul rulotei, ofera o ambianta si un confort pe care nu si le poate permite oricine.

Caroseria neteda si acele jante de aliaj, cred ca-i da o tenta sportiva si de succes. Un astfel de design de bun gust, a dus la realizarea unui mobilier confortabil pentru cei cu preferinte sofisticate, fiind realizat in intregime din lemn. Un televizor cu ecran plat, un frigider de 160 de litri, sunt doar cateva din dotarile standard ale acestui model de rulota. Bucataria, care satisface pe deplin nevoile fiecaruia, este dotata ultramodern, din imaginile si videoclipul postate se pot observa toate acestea.

Despre rulota Burstner

Garantia componentelor este de doi ani, insa garantia patrunderii apei este de cinci ani. Preturile pentru Burstner Averso Top incep de la 16590 la 20450 de euro, in functie de model. Modelul prezentat in imagini este Averso Top 535 TL.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
rulota-burstnerrulota-burstner-aversorulota_burstner-aversorulota-bucatarieburstner-averso-535-tl-interiorrulota-dormitorrulota-patburstner_Averso_baia


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact