Despre rulota Caravelair

Despre rulota Caravelair, aceste modele de rulote produse in Franta inca din 1962, trebuie cunoscut faptul ca in perioada actuala, se realizeaza trei modele, prin care se incearca satisfacerea nevoilor oricarui client.

Aceste modele de rulote sunt AntaresAllegra, si Venicia, care la randul lor se prezinta prin modele de diferite dimensiuni, fiind realizate pentru confortul unui numar de trei, pana la sase persoane.
Modelul despre care vreau sa scriu cateva randuri, este Venicia Premium 475, pentru 4 persoane, in interiorul caruia se observa un amplasament pentru doua spatii de dormit, o bucatarie echipata modern si avand un frigider cu compresor, avand sertare pe orizontala si bineinteles, o cabina de baie in care este amplasat un dush.
Restul de dotari, televizor led cu antena, boiler, rezervoare apa, hota, etc., sunt printre dotarile standard.

Pentru cei cu pretentii, se pot alege optiuni ce includ jante de aluminiu, un cuptor cu microunde, incalzire prin pardoseala, si/sau aer conditionat, optiuni care se adauga la pret.
Toate acestea, pe o caroserie cu o lungime interioara de 5,20 m si cu o greutate proprie de 1250 kg (MMA fiind de 1440 kg) si pentru care se da o garantie de etanseitate de 5 ani.

Pretul de pornire ca si produs nou, incepe de la 20550 euro.
Cateva imagini si un videoclip cu acest model pe care-l consider destul de interesant :

rulota-caravelair-venicia

rulota_Caravelair-Venicia

rulota-Caravelair-Venicia-Premium

rulota-Caravelair-Venicia-coltar

rulota-Caravelair-Venicia_bucatarie

rulota-Caravelair-Venicia-dormitor

rulota-Caravelair-Venicia-bucatarie

rulota-Caravelair-Venicia-baia

Adauga comentariul

Adresa de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.