Sari la conținut

Despre rulota Caravelair, aceste modele de rulote produse in Franta inca din 1962, trebuie cunoscut faptul ca in perioada actuala, se realizeaza trei modele, prin care se incearca satisfacerea nevoilor oricarui client. Aceste modele de rulote sunt Antares, Allegra, si Venicia, care la randul lor se prezinta prin modele de diferite dimensiuni, fiind realizate pentru confortul unui numar de trei, pana la sase persoane.

Modelul despre care vreau sa scriu cateva randuri, este Venicia Premium 475, pentru 4 persoane, in interiorul caruia se observa un amplasament pentru doua spatii de dormit, o bucatarie echipata modern si avand un frigider cu compresor, avand sertare pe orizontala si bineinteles, o cabina de baie in care este amplasat un dush. Restul de dotari, televizor led cu antena, boiler, rezervoare apa, hota, etc., sunt printre dotarile standard.

Pentru cei cu pretentii, se pot alege optiuni ce includ jante de aluminiu, un cuptor cu microunde, incalzire prin pardoseala, si/sau aer conditionat, optiuni care se adauga la pret. Toate acestea, pe o caroserie cu o lungime interioara de 5,20 m si cu o greutate proprie de 1250 kg (MMA fiind de 1440 kg) si pentru care se da o garantie de etanseitate de 5 ani.

Despre rulota Caravelair

Pretul de pornire ca si produs nou, incepe de la 20 550 euro.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Cateva imagini si un videoclip cu acest model pe care-l consider destul de interesant :
Despre rulota Caravelairrulota_Caravelair-Veniciarulota-Caravelair-Venicia-Premiumrulota-Caravelair-Venicia-coltarrulota_bucatarierulota-dormitorrulota-Caravelair-Venicia-bucatarierulota-Caravelair-Venicia-baia

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Despre rulota Caravelair”

  1. Imi place foarte mult aceasta rulota.
    Este compartimentata exact cum imi doresc.
    Aveti idee la ce pret ajunge secondhand din 2015?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact