Despre rulota | Episodul 8

Un alt episodul din cadrul mini serialului existent in blog, in care doresc sa redau cateva impresii despre o deplasare catre Olanda pentru o  rulota la comanda.

Totul a inceput cu un apel al unui domn din Prahova, nu am sa-i dau numele, ci am sa-l numesc domnul M., care dorea o rulota de generatie mai recenta si nu prea grea.
Din convorbirea avuta la telefon, mi s-a parut o persoana cumsecade si care respecta pe cel cu care discuta. Drumul facut impreuna, a confirmat acest lucru, mai ales ca respectul a existat din partea amandorura. Cu alte cuvinte, o persoana deosebita.

Avand in vedere ca Domnul M. nu cunostea mai nimic despre o rulota, am incercat sa-i satisfac dorinta de cunoastere si totodata sa-l indrum catre ce este mai bine sa cunoasca referitor la rulote.
Din cele cateva adrese de site-uri ale cateorva firme cunoscute de mine din Olanda, trimise prin email  catre dumnealui si sfatuind-ul cum sa acceseze, s-a ajuns la rulota dorita, mai ales ca negocierea facuta a multumit atat pe mine, la modul ca doream si doresc mereu ca orice client sa fie satisfacut de pretul obtinut, dar mai ales pe domnul M., care a fost impresionat de pretul realizat dupa negociere.

Parcul de rulote la care am ajuns in Olanda (undeva pe langa Amsterdam, dar care are mai putina importanta), pot scrie ca este creat de asa natura sa satisfaca orice cerinta, modelele de rulote  prezentate, avand preturi destul de minime, dar si mari, mai ales pentru cei cu pretentii.
Cu alte cuvinte, preturi intre 1.600 si 55.000 de euro.

Rulota achizitionata de noi, a fost o rulota marca Eifelland, pentru cei care nu stiu, aceasta marca este realizata de cei de la Knaus, anul de fabricatie fiind 2004. Pretul este confidential.

Despre drumul parcurs, ce sa scriu!
In afara de zapada care ne-a creat cateva probleme minore (ma refer la viteza de deplasare), pe o distanta oarecum mica, Regensburg-Passau, totul a fost destul de ok, avand in vedere ca este totusi perioada de iarna.

Postez cateva imagini realizate in acel parc de rulote si cateva realizate pe traseu, in care apare si rulota Eifelland a domnului M.

traseu-olandarulota-eifellandmodel-rulota-eifellandruloterulota-knausrulota-tabbertrulota-sterckermanrulota-puccinirulota-eribarulota-dethleffstabbertrulote-tabbertselfie

Ultima actualizare in

4 Raspunsuri la articolul "Despre rulota | Episodul 8"

 1. Lia Versteeg   25 aprilie 2015 at 16:34

  I have FB,
  Greetings, Lia

  Răspunde
 2. Viorel C.   25 aprilie 2015 at 16:43

  I added to the list on Facebook.
  Thank you!

  Răspunde
 3. Barbu Dorin   14 februarie 2017 at 16:54

  De ce prețul este confidențial?

  Răspunde
 4. Viorel C.   14 februarie 2017 at 17:07

  Nu consider ca trebuie sa raspund cuiva care nu stie sa salute.
  Multumesc!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.