Sari la conținut

Despre rulota Eriba, sau mai bine zis, despre modelele de rulote Eriba nu am scris in acest blog. Motivul? Nu am agreat acest model de rulota, mai bine zis, aspectul caroseriei, care in permanenta imi da o  impresie (si nu numai mie, cred) de model vechi.

Istoria acestui model de rulota a inceput acum 55 de ani, cand un anume german Alfons Hymer, alaturi de fiul sau, au pus bazele unei afaceri de proiectare, realizare si distribuire de rulote, fiind astazi una dintre cele mai mari firme producatoare de rulote si caravane din Europa.

Despre rulota Eriba

Modelul de rulota Eriba Touring, a fost de la bun inceput caracterizat de un design unic, cu o greutate si dimensiuni reduse, realizat pentru tractarea cu masini  nu foarte mari ca si putere. Specificul caroseriei este acel plafon care se inalta in situatia cand nevoile o cer si in care cu timpul, o scriu din experienta, sansele patrunderii apei si totodata a mirosului de mucegai, fiind crescute datorita putrezirii materialului textil ce intra in componenta.

rulota-eriba

Am descoperit multe astfel de modele de rulote prin drumurile mele facute in Olanda si pot declara, asa cum am scris si la inceputul acestui articol, ca nu sunt persoana care sa fie incantat de acest aspect al caroseriei, mai ales si de faptul ca pretul pentru aceste modele este mai mereu foarte mare, in comparatie cu alte modele de rulote, dar mai ales cu dotarile oferite.


Insa, iata ca in zilele noastre, s-a ajuns la o schimbare a caroseriei cu un design modern, atractiv si un interior confortabil, ce face sa se diferentieze de tiparele obisnuite. Este vorba de modelul Eriba Nova, conceput in cateva variante (SL si GL), avand un interior ce ofera mai mult spatiu si confort. Despre utilitati si componentele interioare, care mi se par chiar de lux, se poate scrie ca indeplinesc toate cerintele, mobilierul creand o adevarata atmosfera de eleganta.

Iata modelul Eriba Nova S 545 prezentat in imagini ce vorbesc de la sine si care nu cred ca poate avea comparatie cu modelul reprezentat prin imaginea de la inceputul postarii si anume modelul de rulota Eriba Touring, acest model ce inca se fabrica si in zilele noastre. Pretul la noile modele, in functie de pachetul cu dotari, poate ajunge pana la 33 000 euro, ceea ce mi se pare enorm.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Eriba_Nova_LuxusLine_545_fata
Eriba_Nova_LuxusLine_545_spate
Eriba_Nova_LuxusLine_545_living
Eriba-Nova-LuxusLine-545-dormitor
Eriba-Nova-LuxusLine-545-bucatarie
Eriba-Nova-S-545-baia

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact