Despre rulota Hobby La Vita

Despre rulota Hobby La Vita, pot scrie ca este modelul de rulota ce a fost ales rulota anului in 2009 la salonul de rulote ce se desfasoara anual in Leeuwarden, Olanda, urmand ca in 2011 sa castige pentru al treilea an consecutiv la Dusseldorf, premiul DCC, un premiu ce se acorda pentru realizarea unor standarde, cu precadere, siguranta persoanelor.
Poate fiecare se intreaba la ce se refera acest premiu DCC si consider sa adaug ca acest premiu este decernat anual de catre o organizatie germana creata la 22 septembrie 1948 in scopul de a premia modelele de rulote ce duc la bun sfarsit realizarea unor tehnici si standarde cerute.
Nu am sa fac referire la multe modele din gama Hobby, ci doresc sa fac referire la acest model, Hobby la Vita Veneto, care apare in patru versiuni si la care se pare ca inspiratia realizarii acestora este venita din industria de design pentru yahting, mai ales la interior.
Am sa scriu, despre modelul de rulota Hobby La Vita Veneto 545 KMF, care consider ca este cel mai atragator din clasa sa, apare pe o culoare argintie, iar confortul intr-un interior destul de luminos, este creat pentru o familie de 4 pana la 6 persoane.

Cu o greutate proprie de 1400 kg, 1600 kg total, caroseria, cu o lungine de 6,35 m fara protap, iese in evidenta cu geamurile laterale, ce confera un aspect mai exclusivist.

Interiorul gandit pentru crearea de cat mai mult spatiu si in care se pot descoperii trei zone pentru relaxare, ma refer la spatiile de dormit, dispune de un pat dublu, un mini coltar in zona de mijloc si un spatiu rezervat copiilor, care poate fi amenajat chiar si prin paturi suprapuse. La spatiile de dormit se poate crea o intimitate prin accesarea unor inchideri separatoare (vezi imagini).
Bucataria dispune de un aragaz cu trei ochiuri si bineinteles si de o chiuveta, insa si de un frigider de 175 litri, avand si un congelator de 31 litri.
Restul de dotari cum ar fi antena tv, convertoare curent, boiler pentru apa calda, bazine rezerva apa, incalzirea prin pardosala, cabina de dush cu separator, jante aliaj, consider ca sunt ceva uzual la aceste modele, avand in vedere ca exista intotdeauna o concurenta care in final trebuie sa satisfaca orice client doritor de achizitionare.
Avand in vedere ca acest model se fabrica inca din 2009, pretul gasit pe site-urile de vanzari incepe de la 14990 euro!

rulota-hobby-venetorulota_hobby-lateralrulota_hobby-venetorulota_hobby-fatarulota_hobby-spaterulota_hobby-livingrulota_hobby-interiorrulota_hobby-dormitrulota-hobby-dormitorrulota_hobby_interiorrulota-hobby-interiorrulota_hobby_livingrulota_hobby-apatiurulota-hobby-livingrulota_hobby-venetfrigider

rulota_hobby-baierulota_hobby_baia


6 Raspunsuri la "Despre rulota Hobby La Vita"

 1. Bogdan   17 iulie 2016 at 21:56

  As fi interesat de achiozitionarea acestui model !…
  Un pret final? caci in mesajul de mai sus spuneti ca pleaca de la 14990, si iarasi din text am inteles ca are si AC, incalzire in pardoseala, antena satelit….
  Nu am vazut in poze AC pe tavan sau e alt model ?
  Deci chiar ma intereseaza si as vrea mai toate detaliile, caci mai am pe cineva care mai aduce si as vrea sa iau decizia cea mai buna!!

  Răspunde
 2. Viorel C.   17 iulie 2016 at 22:20

  Daca exista si un salut din partea Dvs. in acest comentariu, era minunat.

  Poate nu ati inteles, dar acest articol face referire doar pentru prezentarea modelului respectiv, iar informatiile oferite sunt doar pentru a cunoaste acest model de rulota.
  Cu alte cuvinte, nu vand aceasta rulota.
  Multumesc!

  Răspunde
 3. Mihai Simionov   30 ianuarie 2017 at 11:35

  Bună ziua!
  As avea o întrebare: exista modele de rulote plutitoare ?

  Răspunde
 4. Viorel C.   30 ianuarie 2017 at 11:39

  Exista cum sa nu!
  Unul dintre modele poate fi urmarit in acest blog, in articolul
  Rulota care pluteste pe apa

  Răspunde
 5. Mihai Simionov   30 ianuarie 2017 at 13:05

  Mulțumesc!
  Asi vrea sa concep un mod inedit de a petrece o vacanta în delta ….
  Dacă aveți vreo părere în acest sens , puteți sa-mi trimiteți pe mail.

  Vă multumesc!

  Răspunde
 6. Viorel C.   30 ianuarie 2017 at 14:18

  Despre proiecte si astfel de concepte, va invit sa creati un cont pe forumrulote.ro, unde se poate initia topic si cu siguranta vor apare si raspunsuri.
  Exista chiar o sectiune dedicata si care se numeste Proiecte autorulote si rulote Homemade
  Mult succes!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.