Sari la conținut

Despre rulota LMC nu am scris inca pe blog, de acea am sa incerc sa prezint si aceasta marca de rulota, mai ales ca exista destui posesori de astfel de modele LMC. Istoria rulotelor LMC a inceput, conform celor de pe Wikipedia,  o data cu crerea primului model in anul 1955 de catre doi germani din localitatea Warendorf. Nu consider ca trebuie sa scriu intreaga istorie, mai ales ca in general, pe mine, cum de altfel cred pe majoritatea, ne intereseaza doar „noul” aparut in acest domeniu al rulotelor.

De acea consider sa prezint cateva modele ale zilelor noastre, modele de rulote ce au aparut de curand pe piata, mai ales ca nu sunt multi cei care detin un model de ultima generatie, acesta fiind alt aspect, dar poate,poate, vor veni si vremurile in care sa le descoperim prin Romania, pe langa celelalte modele de rulote existente. Cand scriu de curand, ma refer dupa anii 2010.

Despre rulota LMC

Asadar, despre rulota LMC, se pot scrie destul de multe, mai ales ca exista un numar destul de mare de modele.
Nu am sa insirui toate modelele existente, ci am sa ma refer la un model ce consider ca nu este asa de extravagant si ca poate fi acceptat pentru bugetul unui roman. Este vorba de modelul LMC Style 490 K, care se prezinta destul de clasic si confortabil pentru 6 persoane.

Caroseria, care are doua usi de acces catre si dinspre interior, are o greutate proprie de 1070 kg si 1600 kg masa maxim autorizat, o lungime de 7,18 cu protap si este construita pe structura de aluminiu ce duce la o rezistenta destul de lunga in timp.

Interiorul destul de spatios, este echipat cu paturi normale, ca la orice rulota, chiar si supraetajate (se pot si plia), o bucatarie destul de mare in care exista spatiu pentru servit masa pe mijloc, si bineinteles o cabina rezervata toaletei.
Ce mi s-a parut interesant, este garantia de 12 ani contra patrunderii apei. Oare asa sa fie? Cei care doresc sa achizitioneze de nou, acest model de rulota, este bine sa stie ca pretul standard incepe de la 16.000 euro.


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

rulota-lmcrulota-lmc-spaterulota-lmc-interiorrulota-lmc-bucatarierulota_lmc-interiorrulota-lmc-baia

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact