Sari la conținut

Despre rulota multicelulara prin cateva randuri, fiindca pe piata de rulote si autorulote exista mereu cereri de designuri noi, cat mai personalizate. Astfel a aparut o rulota numita Mehrzeller, o rulota multicelulara personalizata, care dupa mine, pare tare ciudata, cu un design futurist unic, produsa de o companie austriaca din Graz. Ea a fost prezentata la salonul de rulote de la Dusseldorf in anul 2008.

Despre rulota multicelulara

Este construita dupa un program software care foloseste preferintele de configurare ale clientilor, devenind astfel unica pentru fiecare client ce doreste o personalizare individuala. Urmeaza ca proiectantii acestui model sa finalizeze designul final si pretul. (personal mi se pare o tampanie). Bineinteles ca se produc si modele de serie.

Interiorul unghiular, creat intr-o atmosfera placuta, luminoasa, este in masura sa prezinte spatiu de dormit, o chiuveta, masina de spalat vase, o masa, si un TV cu ecran plat. Curios este faptul ca multi discuta pe net ca nu au vazut un asemenea model pe traseu. Rezulta ca aceia care au proiectat-o au un „mare” profit!!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Despre rulota multicelulara


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact