Sari la conținut

Cateva randuri despre rulota off road Takla Makan, un model rulota descoperit, la ultimul drum facut, intr-o firma rulote din Olanda. Respectiva firma se ocupa cu asigurarea depozitarilor de rulote in mare parte, dar si cu vanzare de rulote second hand, piese si accesorii noi.

Ajuns in locatia respectiva, impreuna cu un bun prieten care dorea sa achizitioneze o rulota, am descoperit o rulota off road, pe care nu am vazut-o decat in imagini pe net. Deoarece mereu m-a pasionat descoperirea de noutati, nu am stat mult pe ganduri, am cerut permisiunea unui reprezentant al firmei sa fac cateva imagini. Mare mi-a fost mirarea cand a inceput sa o prezinte, cel cu care eram m-a ajutat enorm vorbind cursiv limba flamanda, iar despre tot ce am aflat am decis sa postez in acest blog al meu.

Astfel am aflat, ca acest model de rulota nu prea are cautare in Olanda, cei care au intrebat au fost extrem de putini ca si numar. Mi se pare ceva firesc, avand in vedere ca intreaga Olanda este o zona plata, cu putine zone impadurite, fara dealuri si fara portiuni de desert si multe canale de directionare a apelor. Pe langa aceste aspecte, mai conteaza si faptul ca este o rulota care nu ofera un confort pe masura, fiind dedicata doar unor persoane pasionate de off road si atat.

Pe mine unul, aceasta rulota nu m-a dat pe spate, doar mi-a atras privirile la modul ca este ceva unic si care nu vad asa ceva mereu. Am strabatut Olanda in lung si-n lat, dar acum a fost pentru prima data cand am descoperit acest model rulota off road.

Despre rulota off road Takla Makan

Iata caracteristicile afisate pentru rulota off road Takla Makan fabricata in 2010:
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 930 kg;
– lungime totala 450 cm;
– lungimea caroseriei 315 cm
– latime 204 cm;
– inaltime 205 cm;


Caroseria, cu un plafon extensibil, ofera un minim de confort, prin existenta a doua canapele si o masa, care prin convertire asigura un loc de dormit pentru cel mult doua persoane. Mai poate fi luat in calcul si un spatiu aflat la inaltime, deasupra mesei, dar numai pentru doi copii. Detine o soba pe gaz cu 2 arzatoare, baterie si incarcator, un frigider cu compresor care poate fi folosit fara probleme in timpul deplasarii, un aragaz cu doua ochiuri si o mica chiuveta, un racord pentru dush exterior, wc porta potti.

Ce am mai aflat de la persoana olandeza care ne-a dat detalii, a fost ca aceasta rulota a fost pastrata intotdeauna in garaj de catre proprietar. Ca se prezinta in stare foarte buna, a fost complet verificata, echipata cu anvelope noi, furtun de gaz si regulator de presiune, inainte de a fi afisata spre vanzare. Pe pretul afisat era trecuta suma de 21 900 euro, un pret care mi s-a parut fantastic, dar la care nu am comentat, mai ales ca nu exista nici cea mai mica intentie de a fi cumparata.

Te invit sa urmaresti si videoclipul urcat in Youtube, iar daca indragesti acest hobby dedicat rulote, aboneza-te la Canal Youtube. Vei descoperii multe filmari in care exista sfaturi si indrumari, videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand.
rulota off road Takla MakanDespre rulota Takla Makan rulota Takla Makan rulota off road interior

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *