Sari la conținut

Despre rulota Taku-Tanku, pot scrie ca este un proiect eco, in materie de rulote, realizat de compania Stereotankla care si-au adus aportul doi designeri americani si unul japonez. Structura acestui model de rulota, este compusa din doua rezervoare de apa reciclabile, din material plastic, de 3.000 de litri, ce sunt  conectate intre ele printr-un inel din lemn, in care se incadreaza accesul in rulota.

Interiorul de 9 metri patrati, ce pot gazdui 2-3 persoane, nu dispune de un spatiu necesar unei bucatarii, ci doar de cazare, cu alte cuvinte, o rulota fara prea multe pretentii. Despre dotari, care nu sunt cine stie ce, cei care au proiectat modelul declara ca va fi echipat cu un ventilator si lumini cu led, ce sunt alimentate cu energie solara, doua luminatoare si sase ferestre mici. Ce este interesant, este faptul ca aceasta rulota poate fi tractata cu bicicleta, sau chiar de o singura persoana, dar bineinteles si de un vehicul.

Despre rulota Taku-Tanku

Pe majoritatea site-urilor ce fac referire la acest model, am descoperit ca aceasta firma Stereotank, este in cautare de sponsori, pentru a construi primul model de serie al rulotei si la care se estimeaza sa aiba un pret intre 8.000 $ si 10.000 $. Se vor gasi cumparatori? Ma tem ca vor fi destui de putini.

Despre rulota Taku-Tanku

taku-tanku-rulota


Taku2

Foto

 

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact