Despre Rulote si Masini pe Youtube

Am creat un canal pentru Despre Rulote si Masini pe Youtube, pentru simplul motiv ca mereu vizitez parcuri si showroom-uri de rulote si doresc sa aduc filmari cu masini modificate.
De ce sa nu profit de prezenta mea in acele locuri si sa realizez cateva filmari cu ce descopar in toate deplasarile mele?
Este un aspect de care nu am tinut cont pana acum si pentru care imi pare rau, deoarece am avut mereu ocazia sa filmez, nu doar sa fotografiez, sute de marci si modele de rulote.

Despre Rulote si Masini pe Youtube

Am pozat de-a lungul vremii foarte multe rulote, asa cum am scris intr-un alt articol din blog, dar de ce sa nu filmez marcile si modelele de rulote pe care le descopar.
Exista o mare dezamagire prin faptul ca nu am filmat locuri si mai ales rulote descoperite in traseele mele si am preferat doar sa pozez.
Nu doresc sa devin mare vlogger, mai ales ca este la moda postarea de videoclipuri.
Ce este de remarcat este faptul ca nu prea am descoperit prin canalele Youtube pe cineva care sa prezinte cat mai multe rulote.
Si cum mereu mi-am dorit sa fac ceva ce nu face un altul, am hotarat sa ma dedic acestor filmari de prezentari rulote, de atatea ori cat am posibilitatea in drumurile mele.

Asa cum zice vechea zicala „niciodata nu este prea tarziu”, mi-am promis ca de acum incolo sa fac exact ce trebuia facut de la bun inceput.
Am mai scris in acest blog ca imi doresc ca toate cele descoperite sa fie aflate si de alte persoane interesate.
In afara de acest lucru, am speranta ca toate videoclipurile postate in Youtube vor ramane permanent peste ani.

Am facut deja cateva filmari la ultima deplasare si le-am adaugat in canalul meu BlogRulote.
Nu pot scrie ca sunt videoclipuri extraordinare, dar trebuie mentionat ca sunt primele mele filmari pe aceasta tema.
Si cum „nimeni nu se naste invatat”, promit ca voi incerca sa fac de asa natura ca tot ce fimez sa fie de o calitate din ce in ce mai buna.

Timp de multi ani m-am adaptat cerintelor.
La inceput cu materialele video si imagini ale altora, astazi incercand in intregime cu materiale proprii, originale.
Au venit insa vremurile in care trebuie sa ma aliniez categoriei de audienta, cu un continut de calitate si postat in mod constant pe aceasta nisa rulota.

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Multumesc!
Despre Rulote si Masini pe Youtube

2 comentarii

    1. Salut!
      Multumesc pentru comentariul facut si promit noi videoclipuri ori de cate ori voi avea ocazia sa filmez un model de rulota, sau chiar o filmare din domeniul auto.
      Numai bine!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.