Sari la conținut

Diferenta saltea rulota si salteaua de acasa


Diferenta saltea rulota si salteaua de acasa, deoarece majoritatea rulotelor dispun de canapele care sunt folosite pe timp de zi ca locuri de luat masa, iar seara se pot transforma in spatii de dormit. In functie de marimea si dotarea rulotelor, unele sunt echipate si cu pat matrimonial pentru a ne oferi un somn mai odihnitor.

Majoritatea rulotelor dispun de canapele care sunt folosite pe timp de zi ca locuri de luat masa, iar seara se pot transforma in spatii de dormit. In functie de marimea si dotarea rulotelor, unele sunt echipate si cu pat matrimonial pentru a ne oferi un somn mai odihnitor. Si acum urmeaza intrebarea:

Diferenta saltea rulota si salteaua de acasa

– Poate varia dimensiunea. Daca la paturile matrimoniale exista dimensiuni standard 140×200, 180×200 etc, la rulote lucrurile pot fi putin mai complicate. Saltelele pot avea si forma unui trapez, astfel ca nu toate paturile matrimoniale ale unei rulote sunt similare cu cele de acasa.

– Canapelele din rulota au tendinta de a fi mai ferme fata de canapelele de acasa, pentru a fi mai rezistente in timp. Acestea nu sunt compuse dintr-o varietate de materiale, ci in special au un simplu burete de o duritate ridicata…si cam atat.

Pe langa dimensiunea care poate varia la o saltea de rulota, toate celelalte proprietati pot fi similare cu ale saltelei de acasa. Astfel, cand dorim sa cumparam o saltea pentru rulota, aceasta nu trebuie sa faca rabat de la nimic altceva fata de salteaua de acasa, atat timp cat dimensiunile coincid cu dimensiunile standard ale saltelelor.


Majoritatea dintre noi am cumparat o rulota second hand care a venit si cu ceva dezavantaje. Printre dezavantajele cele mai intalnite la rulotele second hand se numara confortul spatiului de dormit. Daca avem pat matrimonial, cel mai probabil trebuie sa schimbam salteaua si ne putem documenta cu usurinta pe internet cu privire la cele mai bune saltele si cum le alegem. Daca avem canapea extensibila in rulota, cel mai probabil buretele s-a deteriorat, ori sezutul este prea bombat si nu prea putem dispune de o odihna corespunzatoare.

Cum putem imbunatati spatiul de dormit din rulota?

Daca avem pat matrimonial, doar schimbam salteaua cu una noua, atat timp cat marimile patului coincid cu marimile standard ale saltelelor. Exista saltele cu spuma cu memorie, arcuri si fel si fel de materiale cu o varietate de specificatii benefice somnului. Online gasim informatii detaliate despre cele mai bune saltele si de ce anume sa tinem cont cand cumparam una.

Daca avem pat matrimonial, dar dimensiunile acestuia nu sunt standard incat sa putem cumpara o saltea la dimensiunile dorite, avem totusi o optiune: pe internet sunt cateva site-uri care fac saltele la comanda dupa dimensiunile dorite si cu o varietate de materiale incluse, dupa bunul plac.

Daca rulota are canapea extensibila si vrem ca somnul sa fie mai odihnitor, atunci se cam complica lucrurile. Ori incercam noi sa facem o altfel de structura pentru a pune saltea, ori schimbam buretele cu unul mai nou si mai bun, dar confortul tot nu va fi ca in patul matrimonial. Si o ultima solutie ar fi sa punem un topper peste canapeaua extensibila si in functie de calitatea topperului, canapeaua extensibila va deveni suficient de confortabila.
Diferenta saltea rulota si salteaua de acasa

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact