Sari la conținut

Diferente modele Knaus Sport si Knaus Sudwind, stiind ca Knaus este unul dintre cei mai mari furnizori de rulote din Europa. Compania a fost infiintata in Germania in anul 1960 si de atunci a devenit un nume de referinta in industria de rulote. Knaus Sport si Knaus Sudwind sunt cele mai vandute modele.

Anul trecut, ambele modele au fost livrate cu un pachet promotional special. Dar ca sa inteleaga cei care sunt preocupati de aceste modele, acest articol din blog afiseaza si explica cateva diferente dintre modelele Sport si Sudwind.

Knaus Sport si Knaus Sudwind sunt ambele disponibile in 15 configuratii diferite. Un posibil aspect este, de exemplu, unul cu paturi lungi. In aceasta varianta ai doua paturi separate, asa ca se poate dormi separat. Ambele modele ofera 460 EU si 500 EU. Un alt aspect popular este „zona de relaxare si cu pat francez”. Deci, aspectul interior este aproape acelasi, dar care sunt diferentele?

Diferente modele Knaus Sport si Knaus Sudwind

Sudwind castiga atunci cand vine vorba de echipamente, dar acest lucru se reflecta si in pret. De exemplu, decorul de mobilier „Egmond Elm” este mai rafinat decat cel al lui Sport. La modelul Sudwind, peretii sunt finisati cu lemn, iar dulapurile de depozitare sunt mai moderne. Bineinteles ca ramane intotdeauna o chestiune de gust. Nu exista diferente in ceea ce priveste durabilitatea. Knaus lucreaza cu materiale de inalta calitate care sunt folosite pentru fiecare rulota. Se poate observa diferenta in decorul din lemn.
interior rulota
Exista si unele accesorii care sunt standard la modelul Sport si nu la Sudwind si invers. Iata cateva dintre aceste diferente:

Knaus Sport

– Jante din aliaj de 17” pentru o singura axa, vopsite Titan;
– Rezervor de apa uzata, 25 litri, rulabil;
– Functie de pat rulant pentru tapiteria patului de o persoana;
– Priza combinata de exterior (230V putere + TV);
– Fereastra de deschidere a toaletei cu rola;
– Usa de caroserie KNAUS STYLE PLUS
– Trapa HEKI II;
– Tapiterie si design special autocolant „SILVER SELECTION


Knaus Sudwind

– Jante din aliaj de 17″ (o singura axa), fata negru lucios lustruit in exclusivitate;
– Trapa de service 39,4 cm x 29,6 cm, fata stanga;
– Acoperis GRP cu sensibilitate redusa la grindina;
– Placa neteda din aluminiu fata si spate;
– Decor mobilier: Egmond Elm;
– EVOPORE HRC saltea, numai paturi fixe;
– Sistem audio KNAUS Bluetooth cu 2 difuzoare in zona de zi;

De final

Ca si o concluzie, modelul Sudwind este practic putin mai echipat in ceea ce priveste optiunile, decorul mobilierului si finisajele. Acest lucru nu diminueaza calitatea modelului Sport, ca si cum ar ramane in urma, ambele modele fiind la fel de durabile. Totusi, pretul Sudwind este cu aproximativ 15 la suta mai mare. Sportul este disponibil si pentru maximum 6 persoane si Sudwind pentru 8. Sudwind poate suporta o greutate maxima mai mare, si anume 2200 kg.

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact