Sari la conținut

Dulapuri inchise pe perioada tractare rulota


Dulapuri inchise pe perioada tractare rulota, sau condus autorulota, deoarece, ultimul lucru pe care il doresti este ca toate dulapurile si sertarele rulotei sa alunece si sa se deschida continuu. Nu este doar incomod, dar este si periculos sa ai toate lucrurile din aceste locuri de depozitare imprastiate, fiind o problema comuna pentru multi detinatori de rulote si autorulote. In aceasta postare din blog, afisez cateva sfaturi care pot ajuta la pastrarea dulapurilor si sertarelor inchise pe timpul unei deplasari.

Pentru a mentine dulapurile si sertarele inchise in timp ce conduci, poti alege oricare dintre urmatoarele optiuni: utilizarea incuietorilor magnetice, a zavoarelor cu arc, a inchizatorilor cu frecare si a celor cu apasare pentru a inchide, care sunt alegeri excelente, in functie de dimensiunea si greutatea usilor si a sertarelor.

In cazul in care detii o rulota sau autorulota cu sertare grele, ar putea fi o idee buna sa folosesti doua din acelasi tip de inchizatoare, astfel incat sa poata sustine mai bine greutatea si sa nu le permita deschiderea in timpul conducerii. Dar, indiferent de metoda pe care o alegi, asigura-te ca o testezi inainte de a pleca la drum, astfel incat sa fii sigur ca totul ramane pe loc.

Dulapuri inchise pe perioada tractare rulota

Dupa cum am mentionat deja mai sus, exista mai multe moduri care pot fi folosite pentru a impiedica sertarele si usile dintr-o rulota sau autorulota sa se deschida in timpul tractarii sau conducerii. Unele dintre acestea sunt:

Inchizatori magnetice

Sunt disponibile mai multe inchizatori magnetice aftermarket, care sunt usor de instalat si functioneaza cu aproape orice dimensiune de sertar sau usa. Inchizatorile magnetice sunt cel mai bine folosite la usile mai usoare, deoarece nu sunt concepute pentru a tine obiecte grele in loc.
Inchizatori magnetice


Prinderi cu arc

Acestea se pot gasi in mai multe modele diferite, dar toate au scopul de a tine o usa sau un sertar inchis, pana la prima deschidere. Avantajul acestui tip de prindere este ca poate fi eliberat cu usurinta atunci cand este necesar, cum ar fi atunci cand se doreste deschiderea unui sertar.
Prinderi cu arc

Inchizatori prin frecare

Inchizatorile prin frecare sunt un alt tip de prindere care este disponibil in mai multe modele. Acestea vin, de asemenea, in diferite dimensiuni pentru a fixa diferite greutati pentru usi si sertare. Avantajul acestor prinderilor prin frecare este ca acestea pot fi ajustate pentru a oferi suficienta rezistenta, pentru a mentine usa sau sertarul inchise, dar permit deschiderea acestora atunci cand se doreste.
Inchizatori prin frecare

Inchizatori prin apasare

Dispozitivele de blocare prin apasare, pentru a inchide, sunt similare cu dispozitivele de prindere prin frecare, dar in loc sa se foloseasca un buton sau o parghie pentru a elibera dispozitivul de blocare, acestea sunt pur si simplu impinse spre inchis. Acestea sunt, de asemenea, disponibile in diferite dimensiuni si greutati. Avantajul inchizatorilor prin apasare si inchidere, este ca pot fi folosite atat pe usi, cat si la sertare si sunt mai putin probabil sa fie eliberate accidental.
Inchizatori prin apasare

Folosirea unui cordon elastic

Un cablu bungee este o modalitate simpla si eficienta de a mentine dulapurile si sertarele inchise pe timpul conducerii. Tot ce trebuie sa faci este sa treci cordonul elastic in jurul manerelor usilor sau ale sertarelor si apoi sa-l fixezi intr-un loc. Acest lucru le va impiedica sa se deschida in timp ce conduci.
cablu elastic fixare

Concluzie

Exista mai multe moduri de a mentine dulapurile si sertarele pentru rulota sau autorulota inchise, atunci cand conduci. Drumurile pe care le-am practicat, sunt cele care m-au determinat sa scriu acest articol, fiindca, nu de putine ori, am intampinat probleme cu usile si sertarele unei rulote, iar prin prezentarea tuturor aceste metode, consider ca vor ajuta la pastrarea in siguranta a obiectelor, in timp ce se conduce. Cu toate acestea, pentru a securiza continutul in sertare si dulapuri, se pot utiliza tot felul de cutii de depozitare, captuseli interioare (pentru mentinere curate si fara murdarie) pentru dulapuri, sau suporturi pentru rafturi, pentru pastrarea articolelor organizate si la locul lor.
Pastrare dulapuri inchise pe perioada tractare rulota

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact