Episod 10 | Rulota comanda

Episod 10, doresc sa fie episodul despre o alta deplasare recenta pe care am facut-o in Olanda pentru achizitionarea unei rulote la comanda si in care am realizat ce inseamna sa fi primit cu mult drag si bucurie de catre o familie olandeza.

De ce scriu astea?

Fiindca ospitalitatea cu care am fost primit prima data de familia lui Lia si Jess, se pare ca este ceva normal, fara vreo obligatie sau mai stiu eu ce.
Bunatatea de care dau dovada, bunul simt si fetele lor zambitoare, sunt doar cateva din calitatile lor si pentru care le multumesc!

Odata cu aceasta deplasare, am facut cunostinta si cu cainele Bodhi, in varsta de 7 ani si care m-a impresionat cu cumintenia si despre cat putea fi de ascultator.
Dar sa revin la rulota care a fost achizitionata si pentru care am facut deplasarea.
Rulota este un model Hobby Classic, din anul 1988 si care a fost dorita de catre o persoana cunoscuta de-a mea si cu care am facut aceasta mica iesire impreuna.

Imi pare rau ca nu am facut cateva imagini cu acest model, intradevar, mai vechiut, dar intr-o stare excelenta la anii lui si super dotat, sau mai bine zis, super echipat cu tot ce este necesar pentru deplasarea intr-un camping.

Adaug si cateva imagini (chiar si un selfie), cu aceasta familie minunata si cainele lor Bodhi.
Multumesc Lia si Jess pentru tot si sper sa ne vedem cat mai curand!

familie-olanda
lia-bodhieu-si-bodhi


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.