Episod 2 | Parcuri rulote

Am sa continui cu ce am incercat sa postez in articolul Despre Rulota si anume cu cateva mici detalii si cateva imagini legate de parcuri rulote in Olanda.

Orice deplasare am facut-o si o fac de placere, totodata fiind si un mic bussines realizat la momentul respectiv.
Este obositor, recunosc, dar exista si satisfactia de a vedea locuri noi, oameni de pe alte meleaguri si de a descoperii cum au putut face altii ca civilizatia sa-si puna amprenta.
Nu este vina mea ca m-am nascut in Romania si am ajuns sa invidiez pe cei care se bucura de “adevarata” democratie. Dar totodata sunt mandru ca sunt roman!
Un drum catre Olanda dureaza in jur de 21-22 de ore, eu fiind genul de om care se odihneste 20-30 de minute in distanta parcursa de 1900-2100 de km.

Programul tuturor parcurilor de rulote din Olanda este 09-17, altii, cu mici exceptii tinand deschis pana la ora 18. Mereu am incercat sa ajung cat mai de dimineata pentru a avea timp la dispozitie cat mai mult.
Orice distanta parcursa acolo nu o masor in kilometrii ci in minute. Asta este!
Cateodata mai sunt si blocaje pe cate o autostrada si nimeni sa nu fie in pielea mea, atunci cand stiu ca nu ajung la termenul stabilit.

Dar oare de ce atata graba?
Fiindca doresc sa rezolv cat mai repede problemele dupa care am plecat.
Cei care fac drumuri catre Olanda, cunosc faptul ca hotelurile nu sunt asa de multe si de ieftine, gen Formula 1, Etap, ca in Germania si timpul avut la dispozitie pentru rezolvarea problemelor este destul de limitat.
Si de ce sa ma cazez la vreun hotel si sa cheltui din bugetul existent, care poate fi folosit mai bine sau chiar mai util in alte scopuri.
Au fost si situatii in care am dormit la vreun hotel, dar asta s-a datorat faptului ca eram cu inca cineva, nu am rezolvat totul in timpul programat si trebuia sa existe aceasta varianta.

Dupa ce am facut destui kilometri, ajung pe la cateva parcuri de rulote, gasite pe net sau descoperite la fata locului, dupa cum scriam in articolul anterior.

Urmeaza apoi drumul de intoarcere spre casa, drum care mereu te face sa nu ti cont de distanta ce trebuie urmata, dar care te face sa gandesti si sa speri ca ajungi cu bine. 

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.