Episodul 4 | Achizitionare rulota

Despre rulota-episodul 4, serialul postarilor mele pe blog continua….astazi despre achizitionare rulota.

Zilele acestea m-am deplasat in Olanda impreuna cu trei amici ce doreau sa cumpere masini si doi dintre ei chiar si cate o rulota, avand tot drumul la dispozitie sa vorbim despre rulote.

Nu am rezolvat asa cum credeam, adica sa cumparam masinile in aceasi zi, datorita faptului ca incepand cu anul acesta, masinile ce se vand la export, trebuie sa aiba un card de indentificare.
Discutiile avute cu cei din gara localitatii Amersfoort (probabil nu toti stiu ca actele auto de export in Olanda se fac si la oficiile Western Union din gari), nu au dus la nici un final.
gara-Amersfoort
prin-Amersfoort
Cum unii dintre cei gasiti, de unde sa cumparam masinile, nu aveau inca acest card, am fost nevoiti sa rezolvam aceasta problema a doua zi.
Una dintre masini am achizitionat-o de la un parc auto din Amersfoort, un parc auto destul de mare si cu preturi negociabile.
parc-auto-amerfoort
O cunostinta a mea din Olanda, a fost cea care ne-a facut acele acte de export si fara acel card.
Am reusit sa achizitionam si rulotele dorite, dupa care eu am ramas sa vizitez un magazin care il descoperisem doar pe net si la care nu ajunsesem.
Astfel am ajuns in localitatea Winterswijk, la un magazin cu specific de camping, corturi si despre rulote, unde, poate nu ma vor crede multi, pur si simplu m-am ratacit in interiorul lui, fiind foarte mare si cu multe saloane de prezentari de articole.
locatiePrintre toate acele spatii cu tot felul de modele de articole pentru camping, vesela, echipamente, corturi si obiecte necesare, am descoperit bineinteles si saloane de prezentari de rulote.
salon_rulote
salon-ruloteCred ca multi isi imagineaza cata frumusete poate exista acolo unde iti poti “clatii” ochii cu asemenea bijuterii.
Eu am petrecut pur si simplu o ora si jumatate printre tot felul de modele, insa am incercat sa scurtez vizita, fiindca trebuia sa ajung sa iau rulota pe care deja o platisem, dar nu o luasem si nu doream ca acea persoana care ma stie parolist, sa-si schimbe impresia.
Oricum, la acest magazin o sa revin cu prima ocazie a deplasarii catre Olanda si sper sa am suficient timp sa vizitez toate raionele magazinului.


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.