Episodul 7 | Firma Olanda

Despre rulota-episodul 7, un alt capitol in care, in aceste zile de sfarsit de an, am poposit prin Olanda cu ceva treaba si am ajuns la o firma care se ocupa cu vanzarea de rulote noi si second hand, cu prezentarea de tot felul de accesorii pentru rulota si chiar cu repararea si intretinerea de rulote.

Aceasta firma, aflata undeva la granita cu Germania, in localitatea Eefde, este locul in care am mai fost si cu ceva timp in urma, insa acum, avand mai mult timp la dispozitie, am putut afla si chiar descoperii cum lucreaza unii angajati la aceasta firma, la acel service dedicat reparatiilor de rulote.
Fiind alaturi de mine cu un bun prieten din Craiova, discutam si ne intrebam, oare cand vor ajunge vremurile si pe la noi, sa descoperim undeva un astfel de service de reparatii si intretinere rulote la noi in tara?!

Nu ca ar fi ceva iesit din comun, dar in acest loc, care nu mi s-a parut extrem de mare, am descoperit aspectul in care toate sunt asezate si calculate in asa masura incat sa de-a impresia de spatiu creat cu bun gust si aerisit totodata.
Toate erau amplasate asa cum se puteau mai bine, stiind ca ajuns in locul respectiv, sa poti sa cauti sau sa intrebi ce te intereseaza, fara sa umbli si sa pierzi timp.

Pot scrie ca „decorul” din interior, poate atrage pe oricare dintre cei ce patrund in incinta acestei firme, prin prezentarea modelelor de rulote noi, corturi pentru rulote, sisteme mover si alte accesorii, a unei masini de epoca, chiar si o caleasca.
Fiind toate gandite, asa cum de fapt sunt gandite majoritatea lucrurilor „afara”, ma duce mereu cu gandul sa cred ca vreodata, va exista asa ceva in tara mea.

Dar, fiind si o fire mai optimista de felul meu, sper sa apuc acele vremuri….
prezentari-rulote

rulota-caravelair

masina-epoca

caleascaservice-rulote

selfie

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.