Eveniment Auto Craiova

Centrul expozitional din Craiova, a gazduit astazi, 26 aprilie, un eveniment auto dedicat pasionatilor de masini, tuning si viteza.

Fiind prezent in Craiova un bun prieten de-al meu ce locuieste in Franta, am hotarat sa fim si noi alaturi de ceilalti privitori la acest eveniment auto.
Numarandu-ne printre cei prezenti la acest „spectacol” auto, am incercat sa obtinem cat mai multe informatii.
Astfel am aflat ca evenimentul “Carmaniacs by GranTurismo – Tuning si exotics expo” este organizat de Eventify lt, Asociatia Studentilor de la Mecanica in parteneriat cu Primaria Craiova si Centrul Multifunctional Craiova, accesul publicului, (in numar cam mic, poate am fost noi prea matinali la ora 10),in centrul multifunctional a fost permis doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar pentru un bilet am platit 10 lei (fiecare vizitator primind o doza de redbull gratuit). Minorii  intrau doar insotiti de un adult.
Maine, duminica, 27 aprilie, este programata o cursa de viteza in coasta pe dealurile Bucovatului, renumit pentru astfel de concursuri, cursa la care se asteapta peste 50 de participanti. Eu cred ca daca vremea este pe placul multora, vor fi un numar mai mare dintre aceia care vor participa, mai ales ca nu se percepe o taxa de inscriere prea mare, 130 lei, organizator fiind ACR.
Sper sa fie un numar mare de privitori care doresc sa se incarce cu adrenalina pe tot parcursul acestei curse de viteza in coasta.
Am reusit sa pozez cateva modele de masini aflate in incinta centrului expozitional si pe langa, cele din interior fiind considerate exponate VIP. Intradevar, la cum aratau, meritau sa fie deasupra celorlalte, ca si imagine.
salon-auto-craiova
craiova-salon-auto
logan-craiova

Daca consideri interesant, distribuie....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.