Sari la conținut

Fendt Saphir va deveni Fendt Apero, mai ales ca se intampla foarte rar ca cei de la Fendt sa introduca pe piata o noua serie de modele rulote. Fendt Saphir este o serie populara de rulote produse de aceasta companie germana atat de cunoscuta. Schimbarea de nume Fendt Saphir in Fendt Apero, ar putea fi o schimbare strategica de branding a companiei. Exista o serie de motive care pot determina schimbarea, acestea incluzand adaptarea la o noua strategie de marketing, imbunatatirea designului sau simplificarea gamei de produse.

Noul Fendt Apero se afiseaza cu inovatii de ultima ora, fiind un proiect conceput pentru persoane exigente, care cer atat lux, cat si performanta. Fiecare centimetru din Fendt Apero a fost realizat cu meticulozitate, oferind facilitati de ultima generatie si design elegant.

Fendt Saphir va deveni Fendt Apero

Exteriorul fiecarui model Fendt este aproape identic. Diferentele dintre modele sunt in principal dimensiunile si modul in care sunt prezentate. De obicei, fata si spatele diferitelor serii sunt aproape identice. Cu toate acestea, momentul in care este introdusa o noua fata sau spate in aceste modele, uneori variaza. De exemplu, vedem un nou spate in constructie sandwich pe noul Fendt Apero. Acest lucru este probabil sa se aplice altor modele in urmatorii ani.

Exteriorul Fendt Apero, cu aplicatii in albastru inchis, il face mai distins. Fendt a ales noul decor de mobilier in trei culori pentru interior, impreuna cu o tapiteria pe gri. Apero are, de asemenea, un covor in zona de intrare, prize si intrerupatoare integrate in pereti, cu conexiuni USB duble, in zona de living si de dormit.


Noul Fendt Apero va fi disponibil in sapte configuratii diferite de caroserie, cu lungimi de la 4,65 la 5,60 metri si cu spatii dedicate pentru pana la cinci persoane. Doua dintre aceste modele sunt rulote tipice de familie cu paturi supraetajate.

Fendt Apero fabricat 2023 este disponibil cu preturi incepand de la 29 950 euro!

Aboneaza-te la canalul YouTube BlogRulote, in situatia ca indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe, deoarece este locul in care poti vizualiza videoclipuri realizate in Germania sau in Olanda, cu rulote noi si second hand.
Fendt Saphir va deveni Fendt Apero

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact