Sari la conținut

Firma Germania angajeaza posesor permis auto


Firma Germania angajeaza posesor permis auto, persoana indemanatica si cu experienta, pentru deplasari Olanda  – Germania. Firma are sediul in Germania, iar activitatea consta in tractarea de rulote second hand din Olanda spre Germania (orasul Würzburg). Dupa situatie, se va face si intretinere la rulote second hand, in cazul ca este necesar.. Dar de regula, rulotele achizitionate din Olanda sunt modele de generatii mai noi, ceva mai scumpe si au probleme minore, cateodata.

De ce postez acest articol in blogul meu?

Deoarece exista o lunga prietenie cu cel care detine aceasta firma ce are ca scop vanzare rulote, dar nu gaseste soferi seriosi care sa realizeze astfel de deplasari cu rulota.

Am fost de curand in Germania si l-am ajutat cu aducerea unor rulote din Olanda, dar nu am fost singur, ci cu un tip din Craiova ce dorea un astfel de post..
Nu pot scrie decat ca oricare persoana care minte si care se lauda, niciodata nu cred ca este bine vazuta.

Si ca sa se inteleaga, detaliez.
In primul rand, respectivul, a spus ca stie sa conduca…… absolut fals, deoarece prima deplasare l-a dat de gol. Intrebat de mine in Germania cat a condus totusi, raspunsul a fost ca facea o deplasare zilnica de 3 kilometri in Italia!! A spus ca nu consuma alcool, iar in Germania a rugat pe prietenul meu sa-i cumpere o naveta de bere, iar eu l-am observat intr-un magazin cum a cumparat o sticluta de votca.

Normal ca acest tip nu merita acest post de sofer si trebuia trimis acasa, nu?!! Probabil a crezut ca este undeva in vacanta!! Eu nu zic ca sa nu este buna bautura, ca probabil multi dintre noi bem o bere-doua, dar cand trebuie sa faci o treaba, intotdeauna bautura trebuie trecuta la final.


Din punctul meu de vedere nu cred este o munca grea si care necesita mare efort atunci cand se tracteaza o rulota. Se ofera cazare in conditii foarte bune, masina de serviciu (Mercedes clasa E) si un salariu decent.
Urmareste videoclipul Prezentare case mobile cu conditiile de cazare oferite.
Se asigura contract de munca cu asigurari incluse!

Firma Germania angajeaza posesor permis auto

Nu doresc sa scriu mai multe, doar ca fac apel la oricare persoana cu permis auto care doreste un astfel de loc de munca, sa sune la numarul de telefon 0049 171 4509571.
Se poate apela gratuit din reteaua RDS-RDS, sau se trimite un email pe adresa main.caravan@gmail.com

MARE ATENTIE!
In situatia ca exista un abonament fara minute internationale incluse, sau chiar o cartela SIM, se poate efectua si un simplu bip, deoarece se va raspunde si la bip-ul primit.
Intervalul la care se poate discuta, este 10 – 22, orele Romaniei. Nu se raspunde mesajelor scrise la acest articol, deoarece exista destule posibilitati de a se afla detaliile dorite de catre fiecare.
Succes!
Firma Germania angajeaza posesor permis auto

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

 

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *