Firma vanzari rulote Germania angajeaza sofer

Firma Main Caravan cu sediul in Würzburg si care este specializata in vanzare de rulote,  angajeaza sofer indemanatic si cu experienta, pentru deplasari Olanda  – Germania.

De ce postez acest articol in blogul meu?
Deoarece, am un bun prieten care detine aceasta firma ce are ca scop vanzarea de rulote, dar nu gaseste soferi seriosi care sa realizeze deplasari cu si fara rulota si sa incaseze bineinteles bani.
Am fost de curand in Germania si personal l-am ajutat cu aducerea unor rulote din Olanda, dar nu am fost singur, ci cu un tip din Craiova ce dorea un astfel de post si pe care l-am intervievat personal.
Nu pot scrie decat ca oricare persoana care minte si care se lauda, niciodata nu cred ca este vazuta bine.
Si ca sa inteleaga multi, detaliez.
In primul rand a spus ca stie sa conduca…… absolut fals.
Intrebat de mine in Germania cat a condus totusi, raspunsul a fost ca facea o deplasare zilnica de 3 kilometri in Italia!!
A spus ca nu consuma alcool, iar in Germania a rugat pe prietenul meu sa-i cumpere o naveta de bere, iar eu l-am observat intr-un magazin cum a cumparat o sticluta de votca.
Normal ca acest tip nu merita acest post de sofer si trebuia trimis acasa, nu?!! Probabil a crezut ca este undeva in vacanta!!

Din punctul meu de vedere si pentru oricine care se considera sofer, nu cred este o munca grea si cu mare efort atunci cand se tracteaza o rulota.
De acea fac apel catre cel care doreste sa profeseze pe o anume perioada un astfel de loc de munca, sau chiar sa recomande unui prieten, sa o faca fiindca nu are nimic de pierdut, ci din contra.
Salariul este atractiv, cu posibilitate cazare si masina (Mercedes clasa E) de serviciu.

Nu doresc sa scriu mai multe, doar ca fac apel la oricare persoana care doreste un astfel de loc de munca sa sune la numarul de telefon 0049 171 4509571, cu apelare gratuita din reteaua RDS-RDS, sau sa trimita un email pe adresa main.caravan@gmail.com

Succes!

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.