Sari la conținut

Firma vanzari rulote noi Olanda, unul din locurile prin care am ajuns prin Olanda si unde am descoperit o  firma care se ocupa cu vanzarea de rulote noi, dar si second hand. Totodata am observat ca exista si spatii cu prezentarea de tot felul de accesorii pentru rulota si chiar un atelier specializat cu repararea si intretinerea de rulote.

Aceasta firma, aflata undeva la granita cu Germania, in localitatea Eefde, este locul in care am putut afla si chiar sa descopar cum lucreaza unii angajati la aceasta firma, la acel service dedicat reparatiilor de rulote. Fiind alaturi de mine cu un bun prieten din Craiova, discutam si ne intrebam, oare cand vor ajunge vremurile si pe la noi, sa descoperim undeva un astfel de service de reparatii si intretinere rulote la noi in tara?!

Nu ca ar fi ceva iesit din comun, dar in acest loc, care nu mi s-a parut extrem de mare, am descoperit aspectul in care toate sunt asezate si calculate in asa masura incat sa de-a impresia de spatiu creat cu bun gust si aerisit totodata. Toate erau amplasate asa cum se puteau mai bine, stiind ca ajuns in locul respectiv, sa poti sa cauti sau sa intrebi ce te intereseaza, fara sa umbli si sa pierzi timp.

Pot scrie ca „decorul” din interior, poate atrage pe oricare dintre cei ce patrund in incinta acestei firme, prin prezentarea modelelor de rulote noi, corturi pentru rulote, sisteme mover si alte accesorii, a unei masini de epoca, chiar si o caleasca.

Firma vanzari rulote noi Olanda

Fiind toate gandite, asa cum de fapt sunt gandite majoritatea lucrurilor „afara”, ma duce mereu cu gandul sa cred ca vreodata, va exista asa ceva in tara mea, cum este o firma vanzari rulote noi Olanda. Dar, fiind si o fire mai optimista de felul meu, sper sa apuc acele vremuri….


Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
prezentari-rulote

rulota-caravelair

masina-epoca

caleascaservice-rulote

selfie

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact