Sari la conținut

Folosire telecomanda mover Powrtouch, prin cateva imagini care sa ajute pe cei care inca nu stiu sa o intrebuinteze. Am indraznit sa creez acest mic tutorial care poate fi de folos celor care achizitioneaza un astfel de sistem mover rulota.

Folosire telecomanda mover Powrtouch

In primul rand, pentru activare, ca telecomanda sa fie compatibila cu unitatea centrala, se apasa simultan cele doua butoane verzi din centru, iar micul ecran existent va afisa o lumina verde.
activare telecomanda mover Powrtouch Urmeaza comanda de deplasare prin apropriere (1) si departare (2) motoare mover spre/dinspre roata rulota. Aceasta comanda se executa prin apasarea butonului central, concomitent cu unul din butoane existente langa ecran, numerotate 1 si 2.. comanda deplasare motor mover Intr-un final, pentru a actiona din telecomanda manevrele de deplasare ale rulotei, butoanele de pe telecomanda sunt destul de lesne de inteles.

Stiu si cunosc ca unora li se pare ceva banal acest aspect, dar totodata sunt constient ca exista si persoane care s-au intalnit cu aceasta problema si nu au stiut cum sa o rezolve. Daca exista persoane care doresc sa ajute cu sfaturile lor, fiindca au aflat cum se poate utiliza o telecomanda la un sistem mover, comentariile la articol le stau la dispozitie. Rugamintea este de a se posta aici in blog, nu pe Facebook, fiindca o postare pe reteaua de socializare va dispare in flux, pe cand in blog va fi mereu vizibila.


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote. Te invit să urmărești videoclipuri cu sfaturi si indrumari, cu rulote second hand si noi, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *