Prima pagină » Sfaturi utile despre rulote » Forum Rulote-Comunitate Rulotisti

Forum Rulote-Comunitate Rulotisti

Forum Rulote-Comunitate Rulotisti este comunitatea rulotistilor de pretutindeni din Romania, prin care se doreste sa se vina in intampinarea tuturor iubitorilor de rulote si de vacante.
Este descoperit ca si locul unde se pot purta discutiile libere, cu sfaturi si publicitate despre rulote, autorulote si campinguri.

Realizat pe o platforma de script performanta, comunitatea rulotistilor, este locul unde se vor descoperii informatii noi cu si despre rulote.
Despre locatii campinguri, sau off-camping, din Romania sau din afara tarii, amintiri din concedii si din traseele parcurse si multe intalniri ale rulotistilor.

Se doreste sa devina un forum in cuprinsul caruia sa se pot urmarii articole de publicitate, anunturi, informatii, adrese utile, stiri, curiozitati, vanzari, cumparari, inchirieri rulote.
Toate aceste se realizeaza cu toti membri utilizatori inregistrati si bineinteles cu cei care administreaza ca buna desfasurare si functionare a forumului sa fie fara probleme de ordin tehnic sau etic.

Forum Rulote-Comunitate Rulotisti te asteapta cu drag!!

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Forum Rulote-Comunitate Rulotisti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.