Sari la conținut

Gama modele rulota Caravelair in 2024, intr-o lume plina de rulote noi, marca de rulote Caravelair, accesibila si usoara poate, desigur, obtine rezultate excelente. Acest lucru se aplica si marcii de rulota Caravelair, produsa Franta, cu care multi cunoscatori s-au familiarizat in ultimi ani. Am dedicat cateva articole pentru aceasta marca de rulota, putand fi vizualizate si citite prin aceasta cautare in blog.

Acest producatorul francez de rulote Caravelair a avut rezultate bune in sezonul trecut, in ciuda incertitudinilor legate de viitorul economic si a provocarilor continue ale lantului de aprovizionare. De aceea, Caravelair poate inca astepta cu nerabdare rezultate excelente de vanzari. Pentru a proteja acest lucru pentru viitor, producatorul francez de rulote a decis sa modernizeze radical intregul program de rulote.

Gama modele rulota Caravelair in 2024

Cea mai notabila schimbare care va avea loc in anul 2024, este reducerea numarului de serii de modele de la patru la trei. In prezent, Caravelair ofera trei linii de livrare: Alba, Sport Line si Exclusive Line. Modelul entry-level al lui Caravelair, Alba, este cunoscut de cativa ani, . Elementele din stilul Alba actual si Antares Titanium, sunt combinate in noua linie Sport. Seria Artica, care a fost disponibila pana in anul model 2023 inclusiv, este asemanatoare cu noul model al acestei marci franceze, Linia Exclusive.

Caravelair Alba

Modelul Alba va fi disponibil in 5 modele in acest an. Dintre acestea, 4 elemente grafice au fost preluate din sezonul trecut, la care Caravelair adauga si unul din versiunea anterioara.

Rulotele primesc o grafica noua pentru interior. In plus, peretii laterali albi vor fi acum din poliester in loc de aluminiu. De asemenea, Caravelair creste imediat izolatia prin implementarea sistemului GRP (mai flexibil decat aluminiul, acest gen de poliester asigura o mai buna absorbtie a zgomotului de la ploaie sau grindina si este mai eficient din punct de vedere termic.). Interiorul ramane acelasi cu exceptia detaliilor, iar tapiteria ramane si ea aceeasi cu cea din sezonul trecut.


Caravelair SportLine

Modelul SportLine este o linie complet noua la Caravelair, in 4 configuratii. Acesta este, desigur, echipat cu o grafica noua, unica, unde alegerea a fost pentru culoarea gri. La capitolul tapiterie, Caravelair a optat pentru tapiteria Sydney de la Antares Titanium pentru noua SportLine, iar designul de culori pentru dulapurile superioare si mocheta sunt complet noi.

Caravelair SportLine este echipata standard, dar are un pachet care consta dintr-un boiler, un rezervor de apa fix de 50 de litri, o perdea de dush si un dush manual. Ofera, de asemenea, modele cu un pat dublu fix sau doua paturi de o persoana, dar si unul potrivit pentru o familie 6 persoane, cu un pat supraetajat in zona din spate.

Caravelair Exclusive Line

Potrivit celor de la Caravelair, noul model Exclusive Line pare a fi ca o dezvoltare ulterioara a modelului Artica. Cu toate acestea, conform producatorului francez, exteriorul a fost imbunatatit considerabil. Toate modelele Exclusive Line au, de asemenea, o trapa panoramica cu vedere spre cer ca standard si grupul de scaune in fata. In plus, Caravelair a optat pentru o tapiterie complet noua pentru linia Exclusive.

Caravelair va oferi seria Exclusive Line in 3 modele in acest an. Toate acestea au paturi fixe sub forma de doua paturi de o persoana, sau un pat dublu. Toate cele 3 modele au o zona mare de relaxare rotunda si o bucatarie cu un frigider cu compresor de 150 de litri.

Echiparea standard se doreste a fi la un nivel chiar mai inalt decat modelul SportLine. Linia Exclusive are, printre altele, racorduri exterioare pentru dus si gaz, treapta electrica, racord pentru apa directa de la robinet, conexiune TV si pregatire baterie. Aceste modele sunt echipate standard si cu boilerul Truma Combi 4 si o zona comuna de dus-toaleta, care poate fi separata prin usi pliante. Cabina de toaleta are si o chiuveta pliabila inteligenta, pentru un dush confortabil.

Unele modele Exclusive Line pot fi furnizate, daca se doreste, cu un pachet Arctic Pack, care consta din incalzire electrica prin pardoseala si un Truma Combi 6 pe gaz si electricitate, in locul boilerului Combi 4.

De final

Daca tot am prezentat aceste modele, este bine sa afisez si preturi de noi, cu TVA 21 %, chiar daca sunt constient ca sunt putini cei care agreaza aceasta marca de rulote.
Caravelair Alba este disponibil de la 17 990 euro, SportLine incepe de la 24 490 euro, iar Exclusive Line incepe de la 32 490 euro.
Gama modele rulota Caravelair in 2024Aboneaza-te la canalul YouTube BlogRulote, in situatia ca indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe, deoarece este locul in care poti vizualiza videoclipuri realizate in Germania sau in Olanda, cu prezentari de rulote noi si second hand.

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact