Imagini din Olanda

Am realizat un slideshow cu cateva imagini din Olanda, practic un rezumat al unei deplasari facute anul trecut si pe care l-am urcat si pe canalul Youtube.
Sunt acele imagini care demonstreaza o simpla activitate desfasurata de catre mine la o deplasare catre Olanda, fiind dovada ca mereu vizitez locatii in care sa descopar parcuri de rulote.

Scriu doar parcuri de rulote, deoarece consider ca aici pot fi incluse si acele reprezentante (showroom-uri) a diferitelor marci existente.
Incerc mai mereu sa realizez imagini cu noutatile pe care le observ, astfel sa le fac cunoscute. Dovada stau multe articole scrise in acest blog.
Slideshow-ul realizat, este cel in care se poate observa, alaturi de prezenterea unor locatii cu rulote si autorulote (campere) si familia din Olanda, careia i-am dedicat un articol articol.

Aboneaza-te la canalul Youtube Despre Rulote si Masini si vei fi notificat cand vor apare noile filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Multumesc!

Click pe imagine si vei fi directionat catre canalul meu Youtube.
Imagini din Olanda


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.