Sari la conținut

Am realizat un slideshow cu cateva imagini din Olanda, practic un rezumat al unei deplasari facute anul trecut si pe care l-am urcat si pe canal Youtube BlogRulote. Sunt acele imagini care demonstreaza o simpla activitate desfasurata de catre mine la o deplasare catre Olanda, fiind dovada ca mereu vizitez locatii in care sa descopar parcuri de rulote.

Scriu doar parcuri rulote, deoarece consider ca aici pot fi incluse si acele reprezentante (showroom-uri) a diferitelor marci existente si descoperite. Incerc mai mereu sa realizez imagini cu noutatile pe care le observ, astfel sa le fac cunoscute. Dovada stau multe articole scrise in acest blog si chiar acesta cu imagini din deplasari Olanda. Slideshow-ul realizat, este cel in care se poate observa, alaturi de prezenterea unor locatii cu rulote si autorulote (campere) si familia din Olanda, careia i-am dedicat un articol.

Asa cum scriam intr-o alta postare, am ajuns sa incerc sa dedic suficient timp la oricare deplasare facuta pentru a realiza filmari dedicate rulotelor. Ma simt oarecum vinovat de faptul ca am vazut foarte multe rulote de-a lungul timpului si am neglijat acest aspect. Dar niciodata nu este prea tarziu.

Imagini din Olanda

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Multumesc!

Click pe imagine si vei fi directionat catre canalul meu Youtube.Imagini din Olanda


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact