Sari la conținut

Infiltratie apa rulota Knaus 2004, despre care am vorbit si intr-un alt videoclip Knaus si pentru care doresc sa scriu cateva randuri. In primul rand, oricare detinator de rulota este constient ca o infiltratie a apei in caroserie poate duce la tot felul de urmari neplacute. Pe langa daunele provocate caroseriei, sau petele aparute pe pereti, exista si riscul de aparitie a unui miros de mucegai, iar urmarile acestuia duc in timp, catre diverse boli ale organismului.

Multi cunosc si probabil au aflat ca unele rulote au mai mereu astfel de probleme, dar in acest articol fac referire la o rulota marca Knaus. Am trecut doar Knaus, fara model, fiindca pentru majoritatea de modele ale acestei marci de rulota fabricate dupa anul 2004 si pana in 2007, apare o astfel de problema datorata unei finitii ornament frontal.

Mai mereu am recomandat celor cu care m-au intrebat si cu care am dialogat, o cat mai atenta vizionare a unei rulote inainte de achizitionare. Sunt deja cateva articole dedicate in categoria Sfaturi utile din blog, printre care articolul Criterii si sfaturi cumparare rulota
Scriu acestea, fiindca acest portbagaj rulota, spatiu frontal, existent si afisat in imaginile de mai jos, poate da multora raspunsuri.

Dar sa revin la subiectul acestui articol…..
Infiltratie apa rulota Knaus 2004finitie ornament

Infiltratie apa rulota Knaus 2004

Asa cum se observa din imagine, ornamentul existent are doua finitii de plastic stanga-dreapta, iar surubul existent, nefiind bine masticat din fabrica, va duce la unele urmari destul de neplacute. Recomandarea este sa fie facuta o remasticare, chiar daca inca nu au aparut probleme, prin demontarea ambelor finitii, o curatare cat mai buna a locului respectiv si adaugat un adeziv gen Sikaflex, Akroflex, sau un altul de calitate asemanatoare sau chiar mai buna. Daca infiltratia si-a vazut de parcursul ei, datorata neglijentei sau necunoasterii, si nu s-au luat masuri din timp, atunci nu ramane decat contactat un atelier care se ocupa de reparatii rulote.


Pentru infiltratie apa rulota Knaus 2004, atasez cateva imagini cu urmarile avute datorita unui astfel de surub nemasticat corespunzator de fabrica. Totodata te invit sa urmaresti si videoclip Knaus de la final si care este dedicat acestei infiltratii de apa la rulota.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate cu rulote second hand Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
infiltratie apa portbagajinfiltratie portbagaj rulota

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *