Sari la conținut

Kip lanseaza editia Shelter Anniversary, in cinstea celei de-a 90-a aniversari, ca un omagiu istoriei bogate a singurului brand de rulote din Tarile de Jos. Aceasta editie speciala a acestei rulote populare si sportive combina perfect un aspect nostalgic si tehnologie moderna. Kip este singurul producator olandez de rulote, care exista de nouazeci de ani si sarbatoreste acest lucru cu o editie aniversara a modelului Shelter.

De cand Jan Kip si-a inceput compania de caroserie in Hoogeveen in 1934, marca a castigat inimile a mii de entuziasti de rulote. Pana in prezent, crulotele Kip sunt inca fabricate in intregime in localitatea Hoogeveen.

Kip lanseaza editia Shelter Anniversary

Cu designul sau vintage, editia Shelter Anniversary pare ca se intoarce la trecut. Printr-o colaborare cu De Waard (o companie de corturi), a imbunatatit aspectul prin crearea unei panze de ridicare a acoperisului, care da rulotei un aspect unic. Personal, am mai scris ca nu sunt adeptul unui astfel de design, detaliile fiind in acest articol dedicat si intitulat Rulote cu optiune ridicare plafon.

Asadar, Kip sarbatoreste si lanseaza o editie aniversara a modelui Shelter, model despre care am mai scris un articol in acest blog rulote. Interiorulnoului model ofera o combinatie bine gandita de confort si utilizare, ceea ce este crucial la o dimensiune atat de mica. Frigiderul cu compresor de 65 de litri si incalzirea prin pardoseala, fac posibila gatirea atat in interior, cat si in aer liber, cu o bucataria interioara/exterior. Editia Shelter Anniversary este conceputa nu numai pentru stil, ci si pentru usurinta in utilizare si eficienta.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, noul Shelter isi arata versatilitatea. Are o greutate proprie de 620 kg, o sarcina utila de 280 kg si o masa maxima admisa de 900 kg. Sasiul este echipat cu o axa premium AL-KO, amortizoare si o frana de rulare, care intra in actiune de indata ce vehiculul de tractare incetineste. Acest lucru asigura o experienta de conducere fiabila si stabila.


Specificatii KIP Shelter Anniversary

– Lungime totala:4,60 metri;
– Latime:1,85 metri;
– Greutate:620 kg;
– Masa maxima admisa:900 kg;
– Capacitate de incarcare:280 kg;
Pretul incepe de la 25 500 euro!

Daca sunt doritori care cauta o rulota mica si noua pentru doua persoane, s-ar putea sa se indragosteasca de Kip Shelter Anniversary Edition. In orice caz, nu se poate astepta prea mult, pentru ca acest model este disponibil intr-o editie limitata.
Kip lanseaza editia Shelter Anniversary rulota Kip Shelter model Kip Shelter model Kip Shelter rulota
foto

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact