Sari la conținut

La Multi Ani 2016, se incheie anul 2015, pentru unii bucurie, pentru altii tristete ca au/am mai imbatranit cu un an, dar asta este, viata isi vede de drumul sau.

Am mai trecut asadar peste un an, un an in care am incercat sa postez articole care sa ajute, sa satisfaca nevoia de cunoastere a celor care doresc sa afle cate ceva despre rulote.
In permanenta am satisfactia ca exista persoane pe care le indrum, le dau posibilitatea de a ma contacta si de a le da sfaturi, din putina/multa mea cunostere si astfel realizez ca am facut si fac bine in viata.

Si deoarece simt ca este normal sa urez un La Multi Ani pentru 2016 tuturor prietenilor, amicilor si cunostintelor mele, nu in ultimul rand celor care au accesat blogul, au dorit sa dea un like pe Facebook, au facut comentarii la postarile existente in blog si au dat click pe plusul de la Google, doresc astfel, sa le transmit toate urarile de bine, cu sanatate si realizari, sa aiba un an nou cat mai bun si sa fie cat mai norocos, iar fericirea sa-i gaseasca in permanenta alaturi de cei dragi!!!

La Multi Ani 2016

Vant din spate pentru detinatorii de rulote si mult succes celor care inca mai cauta sa achizitioneze rulota mult dorita!
La Multi Ani!!

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „La Multi Ani 2016”

  1. Buna,
    am dorit sa cumpar o casuta la tara dar vazand cat sunt de triste am hotarat sa imi iau un plat si sa cumpar o rulota….oare e bine?
    0740172891,Paula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact