Logan produs in Rusia

Firma Renault a demarat productia noilor modele auto Logan si Sandero, la uzina constructorului rus Avtovaz din Togliatti, Rusia.

Renault va începe sa îsi extindă influenta în Rusia, dupa ce a cumparat 25% din actiunile celebrului constructor Lada, simbolul industriei auto din fosta Republica Sovietica.
Constructorul francez va încerca mai întai sa puna pe picioare uzina de la Togliatti, care a servit de-a lungul timpului asamblarii modelelor Fiat si, din 2001, a celor General Motors.
Modelele Logan, Sandero și Duster dedicate pietei ruse, sunt produse exclusiv pe plan local și sunt comercializate sub sigla Renault.
Există și anumite diferente de echipare sau design.
Logan este bazat pe modelul Symbol, beneficiind de un interior diferit de cel al modelului cunoscut romanilor, în timp ce Duster vine cu dotari înca absente din oferta locala, precum transmisie automata sau motor de 2 litri pe benzina.
Astfel, autoturismele care vor fi vandute, in Rusia, sub marca Renault, vor fi prezentate oficial la salonul auto de la Moscova, de la sfarsitul acestei luni.
Citeste tot articolul pe  transporter.ro

logan

Daca consideri interesant, distribuie....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.