Sari la conținut

Masurare cort rulota, deoarece exista multe persoane care nu cunosc in ce consta si mereu sunt discutii care nu duc la nici un rezultat, consider ca e bine sa se stie acest aspect. Am avut un astfel de caz, cand am vandut un cort pentru rulota catre cineva care era destul de hotarat ca a masurat dimensiunea rulotei, asa cum i-a explicat cineva cunoscut.

Cortul a fost trimis, pe vorbele celui care l-a comandat. Insa in momentul cand a incercat sa-l monteze pe rulota a observat ca nu masurase toata lungimea corespunzatoare. Practic, cortul era mult mai mic. A recunoscut ca a gresit si i-am trimis un altul la dimensiunea corecta.

Ce sa se inteleaga din cele ce scriu!?
Ca oricine doreste sa cumpere un cort pentru rulota, sa stie sa masoare asa cum explic in acest articol.
Astfel, rulota se pozitioneaza pe o suprafata plana, se masoara toata lungimea sinei ce exista pe circumferinta unei rulote, la care se adauga inclusiv distanta existenta de la pamant pana la rulota. Masuratoarea se face la ambele capete. Aceasta masurare cort rulota este valabila atat pentru o rulota cu o caroserie normala, cat si pentru una cu forma aerodinamica.

Masurare cort rulota

Deci, procedura este simpla si se face in felul urmator:
– se masoara distanta dintre punctul „A” si punctul „B”, asa cum rezulta din imaginile prezentate si care sunt destul de concludente.
Toleranta la oricare dimensiune a unui cort de rulota  este -/+ 15 cm pe laterala.
Masurare cort rulota
cort masurare
Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
masurare cort rulota

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂


 

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact