Masurare trapa rulota

Cateva randuri despre masurare trapa rulota, un articol care sper sa vina in ajutorul celor care intampina greutati in a comanda un model de trapa sau capac exterior.

Am decis sa scriu aceasta postare deoarece mereu primesc telefoane de la diferiti posesori de rulote pentru a achizitiona fie o trapa completa, sau doar capacul exterior.
Mereu descopar ca majoritatea fac o masurare trapa rulota sumara, nu asa cum ar trebui sa fie.

Masurare trapa rulota

Pentru o masuratoare corecta trebuie aflat cat este decupatura in caroserie (plafon), iar pentru aceasta trebuie demontat acel ornament din interior (rama) care exista la majoritatea modelelor de trape.
O data demontat, va apare decupatura existenta in plafon si doar atunci se face o masurare exacta prin aflarea dimensiunilor decupaturii respective.
Numai asa se poate afla care este trapa rulota necesara pentru achizitionare.
Astfel se poate descoperii si care este capacul exterior care sa se imperecheze cu trapa existenta, aflandu-se dimensiunile.

Am scris aceste randuri in speranta ca se va afla care sunt modalitatile de masurare trapa si multi vor intelege.
Trebuie stiut ca nu capacul este cel care se masoara, ci trapa in sine.

Stiu ca este un articol banal, dar totodata stiu ca sunt multi care nu cunosc aceste aspecte si dovada stau discutiile purtate telefonic cu multi posesori de rulote pentru prima data.
Succes!

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Multumesc!
trapa rulota masurareLasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.