Sari la conținut

Mini rulota Gobanna descoperita pe internet prin cautarea de cateva modele rulote, am descoperit aceasta mini rulota Gobanna, care este de productie olandeza. Conceputa tip picatura, mini rulota Gobanna este dedicata in special celor care au o masina ce nu poate „duce” rulote normale, adica de la 750 kg in jos.

Datorita dimensiunilor si greutatii acesteia, lungimea 3,94 m, latimea 1,75 m, inaltimea 1,70 m si greutatea intre 225-295 kg, in functie de model, se creaza un avantaj pentru multi dintre cei care doresc sa o tracteze chiar si cu un ATV.

Un alt avantaj este acela ca dispune de usi pe ambele laterale, nefiind nevoie de a deranja „colocatarul” atunci cand se intra sau se iese din habitac. In componenta dormitorului, pe langa dulapurile si rafturile suspendate si dotarile din interior, exista o saltea cu lungimea de 2 m.

Mini rulota Gobanna

Ca si dotari se pare ca nu duce lipsa de strictul necesar: bucatarie dotata cu chiuveta, aragaz, frigider(12/220V/Gaz) in partea din spate, un rezervor de apa de 40l cu robinet, convertor de la 230V la 12V , sistem de iluminat, sistem de alimentare cu ajutorul unei baterii de 44A,  Radio / CD player si nu in ultimul rand un cort de 3×3 m, ce o face si mai personalizata.

Imi imaginez ce consum mic poate avea acel autoturism care duce dupa el aceasta mini rulota, in comparatie cu o rulota care iese din gabaritul de 750 kg.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Mini rulota GobannaMini rulota Gobannagobanna-cortulgobanna-cortgobanna-bucatariegobanna-pat

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Mini rulota Gobanna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact