Model rulota Adria Adora 472 LU 2017

Modelul de rulota Adria Adora 472 LU din 2017, este cel pentru care am realizat cateva imagini si am aflat cateva detalii intr-o reprezentanta Adria si Knaus din Olanda.

Deoarece mereu doresc sa aflu cate ceva nou si nu ratez nicio ocazie cand sunt in trecere pe langa ceva care imi atrage privirea, am dorit sa accesez si de aceasta data showroomul respectiv, iar trecand in revista cateva modele de rulote existente, acest model m-a atras datorita ferestrei panoramice frontale, iar in secunda doi am scos telefon din buzunar si am realizat aceste imagini postate in articol.

Am intrat in biroul unde se afla personalul, l-am rugat pe un tip mai tanar sa ma insoteasca si sa-mi zica doua cuvinte despre acest model de rulota.
Incercand sa-mi explice cele afisate pe acel mic panou cu detalii si pret, am aflat ca au vandut doua bucati in aceasta prima jumatate a anului, iar daca mai vand inca una pana la sfarsitul sezonului, se considera ca au facut o afacere buna.
In general, din discutiile purtate, vanzarile lor se axeaza pe cele second, fiindca majoritatea celor care fac un upgrade, adica sa lase un model vechi si apoi sa puna diferenta pentru achizitionarea unui model mai nou ca si an, este singurul aspect care inca predomina.

Dar sa revin la model rulota Adria Adora, care in momentul in cand am intrat in el, mi-a oferit senzatia unui confort destul de confortabil pentru patru persoane, mobila, tapiteria si configuratia existenta, facand ca aspectul de nou sa de-a o nota aparte.

Greutate proprie este de 1158 kg, iar greutate maximă de 1500 kg, la o lungimea totala a caroseriei de 695 cm (cu protap).
Un model destul de greu, dar dupa cum am mai scris in blog, greutatile cu care se prezinta modelele noi de rulote sunt peste limitele cu care ne-am obisnuit.

Iata cele cateva imagini realizate, in care apar cateva optiuni si chiar pretul pentru acest model.

model-rulota lateral-rulotaspate-rulotaadora-rulotabucatarie
interior-adriafrigidertoaletapret

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.