Sari la conținut

Model rulota Adria Adora 472 din 2017, este cel pentru care am realizat cateva imagini si am aflat cateva detalii intr-o reprezentanta Adria si Knaus din Olanda. Deoarece mereu doresc sa aflu cate ceva nou si nu ratez nicio ocazie cand sunt in trecere pe langa ceva care imi atrage privirea, am dorit sa accesez si de aceasta data showroomul respectiv. Trecand in revista cateva modele de rulote second hand existente, acest model rulota Adria Adora 472 m-a atras datorita ferestrei panoramice frontale, iar in secunda doi am scos telefon din buzunar si am realizat aceste imagini postate in articol.

Am intrat in biroul unde se afla personalul, l-am rugat pe un tip mai tanar sa ma insoteasca si sa-mi zica doua cuvinte despre acest model de rulota. Incercand sa-mi explice cele afisate pe acel mic panou cu detalii si pret, am aflat ca au vandut doua bucati in aceasta prima jumatate a anului, iar daca mai vand inca una pana la sfarsitul sezonului, se considera ca au facut o afacere buna.

In general, din discutiile purtate, vanzarile lor se axeaza pe cele second, fiindca majoritatea celor care fac un upgrade, adica sa lase un model vechi si apoi sa puna diferenta pentru achizitionarea unui model mai nou ca si an, este singurul aspect care inca predomina.

Model rulota Adria Adora 472

Dar sa revin la model rulota Adria Adora descoperit in reprezentanta Adria si Knaus. In momentul in cand am intrat in el, mi-a oferit senzatia unui confort destul de confortabil pentru patru persoane, mobila, tapiteria si configuratia existenta, facand ca aspectul de nou sa de-a o nota aparte.

Greutate proprie este de 1158 kg, iar greutate maximă de 1500 kg, la o lungimea totala a caroseriei de 695 cm (cu protap).
Un model destul de greu, dar dupa cum am mai scris in blog, greutatile cu care se prezinta modelele noi de rulote sunt peste limitele cu care ne-am obisnuit.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Iata cele cateva imagini realizate, in care apar cateva optiuni si chiar pretul pentru acest model.

model-rulota reprezentanta Adria si Knausreprezentanta Adria si Knausadora-rulotabucatarie
interior-adriafrigidertoaletapret reprezentanta Adria si Knaus

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact