Sari la conținut

Model rulota Burstner Belcanto 390 TS, este un model descoperit in tara rulotelor Olanda, intr-o reprezentanta in care exista o gama variata de rulote noi de vanzare. Acest model la care am realizat si cateva imagini, m-a atras prin designul exterior cu contururi puternice, iar o data ce am pasit in interior, amplasamentul spatiilor de odihna chiar m-a incantat.

La o lungime interioara nu chiar foarte mare, de doar 465 cm, conceptul pentru totul existent in interior, mi s-a parut destul de gandit. Patul dublu destul de spatios, canapelele care si ele se pot plia pentru inca doua persoane, fac ca aceasta rulota sa ofere confortul destul de odihnitor pentru patru persoane.

Despre configuratia interioara, bucataria si cabina de toaleta, ce pot sa scriu, ca doar sunt realizari ale anului 2010. Se prezinta cu un aspect modern si cu caracteristici ale noilor generatii de rulote si nu cred ca trebuie sa reiau ce se poate observa si in imaginile postate. Doar ca este acel impediment de a nu putea relata mirosul caracteristic de nou.

Ce mi-a displacut, a fost greutatea, dar stiindu-se faptul ca oricare dintre rulote noi de vanzare de generatie noua, se prezinta cu o greutate mai mare decat cu care m-am obisnuit, am trecut cu vederea. Acest model rulota la care am realizat cateva imagini, a fost fabricat in anul 2010, iar greutatea lui proprie este de 1100 kg., MMA-ul fiind 1350 kg.

Model rulota Burstner Belcanto

Noul pret afisat pentru acest model rulota Burstner Belcanto, arata 11 950 euro, vechiul pret de 13 250 euro fiind taiat si inlocuit. O diferenta de 1300 euro, care mi-a dat de gandit.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Articol postat in 2016 si reactualizat in 2023!
Model rulota Burstner BelcantoModel rulota Burstner BelcantoModel rulota Burstner Belcantointerior rulote noi de vanzaretoaleta rulote noi de vanzarerulote noi de vanzare

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact