Model rulota Bürstner Belcanto

Modelul de rulota Bürstner Belcanto 390 TS este un model descoperit in Olanda intr-o reprezentanta in care exista o gama variata de rulote.

Acest model la care am realizat si cateva imagini, m-a atras prin designul exterior cu contururi puternice, iar o data ce am pasit in interior, amplasamentul spatiilor de odihna chiar m-a incantat.
La o lungime interioara nu chiar foarte mare, de doar 465 cm, conceptul pentru totul existent in interior, mi s-a parut destul de gandit.
Patul dublu destul de spatios, canapelele care si ele se pot plia pentru inca doua persoane, fac ca aceasta rulota sa ofere confortul destul de odihnitor pentru patru persoane.

Despre bucatarie si cabina de toaleta, ce sa scriu, ca doar sunt realizari ale anului 2010, cu un aspect modern si cu caracteristici ale noilor generatii si nu cred ca trebuie sa reiau ce se observa si in imagini!

Ce mi-a displacut, a fost greutatea, dar stiindu-se faptul ca oricare rulota de generatie noua se prezinta cu o greutate mai mare decat cu care m-am obisnuit, am trecut cu vederea.
Modelul la care am realizat cateva imagini, a fost fabricat in anul 2010, iar greutatea lui proprie este de 1100 kg., MMA-ul fiind 1350 kg.

Noul pret afisat era de doar 11950 euro, vechiul pret de 13250 euro fiind taiat si inlocuit.

Bürstner-BelcantoBürstnerBelcantointeriortoaletablogrulote.ro

 

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.