Sari la conținut

Model rulota Burstner Premio Premio 520 TK, este cel despre care doresc sa scriu cateva randuri din dorinta de a face cunoscut aceasta marca de rulota. Am mai scris pe blog despre modelul de rulota Burstner Averso Top, dar acest model Premio, consider ca este ceva aparte, fiind conceput ca si trei camere care ofera un spatiu suficient pentru confortul unei familii compuse din 6-7 persoane, avand chiar doua spatii pentru servit masa.

Caroseria, cu greutate proprie 1100 kg si o greutatea totala de 1500 kg, avand o inaltime interioara de 1,95 m, se deosebeste prin aceea usa din partea posterioara pentru accesul in interior al copiilor si prin  dotarea cu geamuri duble termoizolante, interiorul fiind evidentiat cu un design ce consider ca da o nuanta de liniste si eleganta.

Celelalte optiuni, boiler, frigider de 142 de litri cu congelator, sistemul de incalzire, tapiteria interioara, sunt optiuni pentru care poate sa-si imagineaza fiecare despre aspectul si functionalitatea lor, avand in vedere tehnologia moderna, de ultima generatie.

Model rulota Burstner Premio

Pretul de nou model rulota Burstner Premio este disponibil de la 16 840 euro, iar pentru modele second hand, am descoperit pe unele site-uri din Olanda, preturi incepand cu 13 000 euro.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote.
Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.


Sursa imagini: autosuministros.com
rulota-Burstner Premio 520 TK
rulota-intrarerulota-usa-accesrulota-Premio_bucatarierulota_livingrulota_dormitorrulota-livingrulota-burstner-Premio_aragazrulota-burstner-Premio_frigiderrulota-burstner-Premio_baierulota-burstner-Premio_baia

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact