Model rulota Burstner

Model rulota Burstner, mai exact modelul Burstner Premio Premio 520 TK, este cel despre care doresc sa scriu cateva randuri.

Am mai scris pe blog despre modelul de rulota Bürstner Averso Top, dar acest model Premio, consider ca este ceva aparte, fiind conceput ca si trei camere care ofera un spatiu suficient pentru confortul unei familii compuse din 6-7 persoane, avand chiar doua spatii pentru servit masa.

Caroseria, cu greutate proprie 1100 kg si o greutatea totala de 1500 kg, avand o inaltime interioara de 1,95 m, se deosebeste prin aceea usa din partea posterioara pentru accesul in interior al copiilor si prin  dotarea cu geamuri duble termoizolante, interiorul fiind evidentiat cu un design ce consider ca da o nuanta de liniste si eleganta.
Celelalte optiuni, boiler, frigider de 142 de litri cu congelator, sistemul de incalzire, tapiteria interioara, sunt optiuni pentru care poate sa-si imagineaza fiecare despre aspectul si functionalitatea lor, avand in vedere tehnologia moderna, de ultima generatie.

Pretul de nou este disponibil de la € 16,840 euro, iar pentru modele second, am descoperit pe unele site-uri din Olanda, preturi incepand cu 13.000 euro.
Iata si cateva imagini

rulota-Burstner Premio 520 TK

rulota-burstner-intrarerulota-burstner-usa-accesrulota-burstner-Premio_bucatarierulota-burstner-Premio_livingrulota-burstner-Premio_dormitorrulota-burstner-Premio-livingrulota-burstner-Premio_aragazrulota-burstner-Premio_frigiderrulota-burstner-Premio_baierulota-burstner-Premio_baia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.