Prima pagină » Categoria din blog Despre Rulote » Model rulota Burstner

Model rulota Burstner

Model rulota Burstner, mai exact modelul Burstner Premio Premio 520 TK, este cel despre care doresc sa scriu cateva randuri.

Am mai scris pe blog despre modelul de rulota Bürstner Averso Top, dar acest model Premio, consider ca este ceva aparte, fiind conceput ca si trei camere care ofera un spatiu suficient pentru confortul unei familii compuse din 6-7 persoane, avand chiar doua spatii pentru servit masa.

Caroseria, cu greutate proprie 1100 kg si o greutatea totala de 1500 kg, avand o inaltime interioara de 1,95 m, se deosebeste prin aceea usa din partea posterioara pentru accesul in interior al copiilor si prin  dotarea cu geamuri duble termoizolante, interiorul fiind evidentiat cu un design ce consider ca da o nuanta de liniste si eleganta.
Celelalte optiuni, boiler, frigider de 142 de litri cu congelator, sistemul de incalzire, tapiteria interioara, sunt optiuni pentru care poate sa-si imagineaza fiecare despre aspectul si functionalitatea lor, avand in vedere tehnologia moderna, de ultima generatie.

Pretul de nou model rulota Burstner este disponibil de la € 16,840 euro, iar pentru modele second, am descoperit pe unele site-uri din Olanda, preturi incepand cu 13.000 euro.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Iata si cateva imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.